Dnevni horoskop za 20.10.2014.

0

Ovan

ovanPlaćanje računa vezanih za kuću, djecu i zajmove prilično će vam isprazniti novčanik, ali bićete mirni, jer ste se riješili dugova. Ljubavni život doživjeće preobražaj, ali još će biti nekih pitanja na koja nećete imati odgovor. Ne zamarajte se s tim, nego pokušajte uživati u svakom trenutku provedenim s partnerom.

 

Bik

BikOčekuje vas uzbudljiv dan u kojem će se događati mnogo toga lijepog. Osoba koja vam se sviđa daće vam znak da je spremna za vezu pa na vama ostaje samo da se potrudite. Ako ste u vezi, pobrinite se da partnera češće izvodite u društvo, jer promjena i druženja koja trebaju vama jednako tako trebaju i njemu.

 

Blizanci

BlizanciČeka vas mnogo poslova pa bolje organizujte vrijeme. Budete li sve odlagali za kraj radnog vremena, naći ćete se u stisci. Plaćanje računa, rješavanje vlastitih ili porodičnih problema, nabavke i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Tražićete svoj mir, ali nagomilane obaveze vas podsjećaju na nužnost njihovog rješavanja.

 

Rak

RakIzbjegnite rasprave s nadređenim osobama. Nagli ste i direktni pa često reagujete netipično za sebe. Finansijskih problema možete se dijelom riješiti ako više pripazite kako raspolažete novcem. Na putu do ljubavne sreće uspješno ćete prevladati prepreke. Zaljubljeni bi mogli donijeti odluku o zajedničkom životu.

 

Lav

LavPrividno poslovno zatišje naznaka je budućih velikih promjena – mogli biste se baviti novim projektom ili napredovati na postojećem radnom mjestu. Moguć je kontakt s rodbinom ili nečija posjeta, što vas i neće previše oduševiti. Bićete prilično umorni i željni odmora pa će vam takve situacije biti dodatni teret.

 

Djevica

DjevicaUspješno ćete obnoviti staru ljubavnu vatru u vezi i ojačati povjerenje. Ako ste roditelj, organizujte najmlađima zabavno poslijepodne. Posvećivaćete mnogo pažnje izgledu i formi. Dan je odličan za one koji žele promijeniti frizuru i zasjati novim izgledom. Obnovite kontakt s osobama koje dugo niste vidjeli.

 

Vaga

VagaAutoriteti vam neće biti skloni. Radije odgodite neke prijedloge ili projekte koje im namjeravate predstaviti. Ako ste u tajnoj vezi ili u ljubavnom trokutu, razmišljaćete o mogućim izlazima. Napetost odagnajte masažom i tretmanima ljepote.

 

Škorpija

ŠkorpijaPlanete nagovještavaju porast optimizma i društvenih sadržaja. Više ćete izlaziti među ljude i širiti pozitivnu energiju. Poslovi ne samo da neće biti naporni, nego bi vas mogli i zabavljati. Planovi vezani za nastavak školovanja i kontakte s inostranstvom razvijaju se na priželjkivani način.

 

Strijelac

StrijelacKolege će vam prigovarati da ne znate sarađivati. Biće vam teško s njima podijeliti radne zadatke, jer ćete smatrati da ih vi najbolje obavljate. Ako krećete na put, pripremite se na zastoje ili promjenu plana. Razumno se prilagodite situaciji, ne gubeći vrijeme na ljutnju. Osobi koja vam se sviđa pristupite ležerno.

 

Jarac

JaracPrihvatite poslovnu ponudu, posebno ako podrazumijeva putovanja i kontakte s inostranstvom. Iako niste u najboljem ljubavnom razdoblju, trud koji ulažete u vezu ili brak neće proći nezapaženo od strane partnera. Svojom inicijativom probudićete zaspale strasti, koje će se još više razbuktati idućih dana.

 

Vodolija

VodolijaIskazaćete poslovni duh i pronicljivost pa vam dobre prilike neće izmaći. Mogli biste dobiti odštetu ili naplatiti svoja potraživanja. Nečiji savjet ili pomoć biće vam od neprocjenjivog značaja. Boravak u zatvorenim prostorima neće vam biti ugodan. Dio dana provedite na svježem vazduhu, a veče izvan kuće, u dobrom društvu.

 

Ribe

RibeSmatraćete da svoje probleme možete riješiti sami pa će vam nečiji savjeti ići na živce. Zakomplikovaćete odnos s roditeljem. Možda će vas povrijediti ono što će vam reći. Činiće vam se da mnogo energije trošite na bračni odnos, ali vas partner ne podržava u vašim planovima. Bilo bi dobro da ga na to upozorite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info