Dnevni horoskop za 17.10.2014.

0

Ovan

ovanIsticaćete se u poslovima vezanim za medije, pisanje i umjetnost. Razgovaraćete se uticajnom osobom koja bi vam mogla dati zeleno svjetlo za ostvarenje plana. Najviše srećnih trenutaka očekuje zaljubljene koji će uživati u emotivnoj sreći. Ako ste se zagledali u nekog ko vas ne primjećuje, očekuje vas pozitivan preokret.

 

Bik

BikČuvajte svoju energiju i ne rasipajte je tamo gdje ne treba. Radite ono što je bitno i ne opterećujte se zbog odgađanja obaveza. Ako vam se partner požali ima nekih problema, poslušajte ga. Zajedničkim snagama lakše ćete pronaći rješenja, a i učvrstiti odnos. Stariji rođak očekuje od vas izvinjenje ili više vremena koje ćete mu posvetiti.

 

Blizanci

BlizanciNećete ustuknuti pred emotivnim problemima. Posvetićete se partneru i poraditi na rješavanju problema. Iako vas nestabilna novčana situacija ometa u provođenju stambenih poduhvata, mogli biste se dogovoriti i zajednički podignuti pozajmicu.

 

Rak

RakIako ste iscrpljeni, danas ćete osjetiti veći priliv energije. S lakoćom ćete sklapati nova poznanstva te osvajati simpatije. Imaćete sluha za svakog pa ćete se upuštati u razgovore i s osobama koje ne poznajete. Zaljubljeni bi se mogli zbližiti sa simpatijom i stalno u mislima vrtjeti riječi kojima vas se druga strana dojmila.

 

Lav

LavMnogo ćete raditi i rješavati nagomilane zaostatke. Većinu energije usmjerićete na radove vezane za kuću ili vikendicu. Porast obaveza neće umanjiti vašu težnju za ljubavnim ispunjenjem. S Mjesecom u znaku, bićete senzibilni i tajnoviti pa bi vas neko koga privlače baš takve osobine, mogao pozvati na kafu.

 

Djevica

DjevicaUkoliko osjetite zasićenje rutinskim obavezama, družite se s onima za koje znate da će odmah razumjeti kako vam je. Već sam razgovor donijeće vam osjećaj olakšanja. Ako imate namjeru da podižete dokumente, ispunjavate formulare i obilazite razne kancelarije i poslovnice, radije to odložite za neki drugi dan. Danas će vam malo toga polaziti za rukom.

 

Vaga

VagaBićete intuitivni i s lakoćom otkrivati tuđe namjere. Drugima ćete davati mudre savjete pa će oko vas biti sve više onih koji će to kod vas cijeniti. Dogovorićete nove poslove i saradnje, a najbolje od sebe davaćete upravo u novim situacijama. U ljubavi vas očekuje veći sklad i razumijevanje pa ćete lakše zaboraviti ono što je bilo loše.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećaćete se usamljeno i neshvaćeno. Problemi će se činiti veći nego što jesu, a zbog osjećaja nepripadnosti izbjegavaćete društvo. U mislima ćete se vraćati u prošlost, a ako vas neko bude gnjavio površnim i dosadnim temama, jasno ćete mu staviti na znanje da vas nervira. U večernjim satima ćete biti bolje raspoloženi.

 

Strijelac

StrijelacIznimno ste druželjubivi pa ćete privlačiti ljude. Uživaćete u raznovrsnim društvenim zbivanjima. Bićete glavni zabavljači među prijateljima i saradnicima. Oni koji su skloni duhovnosti i filozofiji, mogli bi doći do vrijednih saznanja o sebi i svijetu koji ih okružuje.

 

Jarac

JaracSposobni ste izvući ono najbolje iz emotivnog odnosa. Oni koji su svježe zaljubljeni, svaki će slobodni trenutak posvetiti simpatiji. Ali oni koji su u ljubavnom trokutu moraće napraviti reda u svom intimnom životu, jer vas ovakva situacija previše iscrpljuje. Osoba koja vam duguje novac zamoliće vas za odgodu plaćanja.

 

Vodolija

VodolijaZategnute odnose s partnerom ili prijateljem pogoršaćete ukoliko budete nametljivi. To će još više otežati mogućnost da dođete do zajedničkih rješenja. Poslovi i obaveze na koje niste računali oduzeće vam veći dio dana pa ćete zbog umora odgoditi neke večernje planove.

 

Ribe

RibeNajviše promjena očekuje vas na poslovnom i društvenom planu. Ukoliko se nađete u napetoj situaciji, moraćete se suzdržati da ne planete. Ići će vam na živce nečije zabušavanje i sporost. Ako dobijete poziv za proslavu, prihvatite, jer vam treba promjene i druženja. S partnerom ćete razgovarati o njegovim poslovnim problemima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info