Samsung i m:tel organizuju vašu najbolju novogodišnju proslavu!

0

Bliže nam se novogodišnji praznici. To je vrijeme ispunjeno najpozitivnijim emocijama, koje želimo da provedemo sa prijateljima i ljudima do kojih nam je stalo. Mnogi već sada razmišljaju o načinu proslave najluđe noći, a kompanije m:tel i Samsung odlučile da pomognu na putu od ideje do realizacije najzabavnije novogodišnje noći.

Imate li jasno definisanu ideju zabave, pošaljite nam je, a ukoliko bude proglašena najboljom, mi ćemo se kao pravi prijatelji pobrinuti za sve ostalo. Specijalni tim vašu će novogodišnju žurku relizovati do najsitnijih detalja, u potpunosti onako kako ste je zamislili, i učiniti je vrijednom pamćenja.

Na m:tel Facebook stranici facebook.com/mtelbih nalazi se aplikacija, koju je potrebno ispuniti, kliknuti “prijavi me” i vaša novogodišnja ideja stići će do nas. Potrebno je da lice koje prijavljuje ideju i ispunjava aplikaciju bude punoljetno.

Samsung i  m:tel stručna komisija za zabave, po završetku konkursa pregledaće sve ideje, a najboljoj  dodijeliti produkcioni tim, koji će ideju sprovesti u djelo i sve zabilježiti foto okom sjajnog Samsung Galaxy S5 smartfona.

Konkurs za najkreativniju novogodišnju zabavu biće otvoren do 01. decembra, a 15. decembra proglasićemo najbolju ideju i odmah krenuti sa pripremama. Nova godina nikada nije izgledala tako zanimljivo i uzbudljivo! Prijavite se, možda baš vi imate najbolju ideju za spektakularno zabavan ulazak u 2015. godinu!

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info