Hit filmovi i serije koji će vas osvojiti ove jeseni

0

m:tel i Open IPTV preporučuju

Kanal FOX Life predstavlja vam seriju „Vještice iz Ist  Enda”, priču o Bošamovima, porodici besmrtnih vještica. U drugoj sezoni se otvara portal ka Asgardu, a ono što će izaći kroz njega zauvijek će svima promijeniti život. U Ist Endu se pojavljuje i naznanac (Kuk), a Džoana slabi od Penelopinog otrova i njena porodica očajnički pokušava da nađe lijek. Drama se povećava kad Des i Kilijan dobiju vještičine moći poslije smrti svoje majke. Ostaje da vidimo šta će učiniti s tim moćima. Na programu ponedjeljkom u 21:50 časova.

Od 17. oktobra, na kanalu FOX Crime, radnim danima u 14:55 časova, pogledajte drugu sezonu serije „Vojni advokati“ sa poznatim glumačkim imenima Dejvidom Džejmsom Eliotom, Ketrin Bel, Džonom M. Džeksonom i drugim.  U jednočasovnoj dramskoj avanturističkoj seriji, pomoću revolucionarnog produkcijskog procesa koji je razvio autor serije Donald Belisario,  serija „Vojni advokati“ na male ekrane donosi akciju i specijalne efekte filmskog kvaliteta.

Nagrađivani film Ridlija Skota „Savjetnik“ , na kanalu HBO, donosi nam i bombastičnu glumačku postavu: Majkla Fasbendera, Penelope Kruz, Kameron Dijaz, Havijera Bardema i Breda Pita. Reklo bi se da jedan advokat ima sve, ali višak samopouzdanja će ga uvesti u jednokratni posao sa drogom iz kojeg neće moći da se izvuče tako lako…na programu 19. oktobra u 20:05 časova.

Ljubitelji dokumentarnih i naučnih emisija uživaće i ovog mjeseca uz program kanala National Geographic i poznate serijale kao što suAutsajderi sa Darenom Makmalenom“, na rasporedu utorkom u 21.55 i „Isprljaj ruke i obogati se“ (petkom  u 21.55). Pored već poznatih serijala ne propustite i nove premijere.  „Invazija na zemlju“ koja je na programu u utorak 21. oktobra u 20.55 časova, predstaviće nam ono što nam se oduvijek činilo kao naučna fantastika.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info