7 haljina koje će savršeno prekriti sve nedostatke na vašem tijelu

0

Za ženom u “dobroj” haljini svi će se okrenuti. I ne, uopšte nije važno koji konfekcijski broj nosite. Važno je da naučite da izaberete pravi model koji će prikriti sve nedostatke (ako ih uopšte i imate) pa ćete i vi izmamiti uzdahe suprotnog pola, gdje god da se pojavite (da ne govorimo o dozi samopouzdanja koju ćete dobiti). Neka od sljedećih haljina bi mogla da bude baš “kao krojena za vas”.

Mala crna haljina

Svaka žena bi u svom ormaru trebala da ima jednu malu crnu haljinu. Odličan je izbor za sve prilike i u njoj ćete uvijek izgledati dotjerano. Izaberite model sa mrežastim naborima duž cijele haljine koji će vizuelno “ispeglati” sav višak u predjelu stomaka.

 

Haljina koja automatski sužava struk

Izaberite haljinu sa kolor bloking stilom (kombinovanje kontrastnih boja) kako biste automatski stvorili iluziju suženog struka. Crna tkanina koja se spušta od vrata te se širi na stomaku vizuelno će suziti kukove, a sivi detalji će oblikovati struk kao da ste dane provodili u teretani.

 

Haljina klasičnog kroja sa modernim detaljima

Izgledajte uvijek spremni za posao pa čak i ako je taj posao rođendanska proslava najbolje prijateljice. Tamnoplavi rukavi prave kontrast u odnosu na suknju A kroja. Tanki kaiš tirkizno plave boje će omogućiti da vaše tijelo poprimi oblik pješčanog sata.

 

Jednostavna haljina na preklop

Ova haljina izgleda savršeno na svakoj ženi bez obzira na njenu jednostavnost. 3/4 rukavi će sakriti sve nedostatke na rukama. Tražite haljinu sa postavom zbog koje ćete vizuelno izgledati i do par kilograma mršaviji.

 

Haljina do koljena

Tamnoplave linije koje se pružaju bočno od vrata pa do koljena će svaku žensku figuru vizuelno suziti. Okrugli izrez oko vrata, sa istaknutim ključnim kostima će, takođe, stvoriti utisak da imate manje kilograma. Traka preko struka će ga dodatno naglasiti.

 

Haljina na pruge

Horizontalne pruge su već odavno na “lošem glasu” za dame sa jačim oblinama. Međutim, ako se pravilno iskombinuju, mogu da urade čudo za vaše tijelo. Uzmite za primjer ovu plavu haljinu. Široke, crne, horizontalne pruge će savršeno naglasiti grudi. Primijetićete da onda kreću sve tanje i tanje pruge koje, zatim, od struka prema dole počinju da se spuštaju dijagonalno. Odlično izgleda, zar ne?

 

Haljina zbog koje nikada nećete morati raditi trbušnjake

Kolor bloking stil je savršen način da istaknete najbolje dijelove tijela, a prikrijete nedostatke. Široki pojas na ovoj plavoj haljini djeluje kao da na sebi imate korzet. Crna boja će vizuelno suziti struk i zategnuti stomak bolje od bilo koje vježbe.

 

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info