Nagrađujemo dobre ideje!

0

Preselite se u svijet kreativnosti i izgradite svoju ideju za vrijedne nagrade: mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, te 150 freemium vaučera za platformu i 100 poklon-majica.

Polovinom avgusta mjeseca predstavili smo novi konkurs za izradu mobilnih aplikacija App builder liga, želeći da nagradimo najkreativnije i najbolje ideje.

Uz pomoć veoma jednostavnog alata za izradu mobilnih aplikacija – m:tel App Builder, pustite mašti na volju i kreirajte sve što ste zamislili da bi bilo interesantno imati u mobilnom uređaju kao aplikaciju. Najbolje od svega je što vam nijednog trenutka ne treba programer. Sa App Builder-om svako je sposoban da samostalno napravi izuzetnu aplikaciju koja će u potpunosti ispuniti očekivanja onih kojima je namijenjena, kako u estetskom tako i u funkcionalnom aspektu.

Pozivamo vas da iskoristite svoju kreativnost, dobre ideje, poigrate se slažući svoju jedinstvenu aplikaciju i zaigrate u takmičenju za najbolje aplikacije u četiri kategorije: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju.

Na ovoj platformi je dosad već 1.470 ideja pretvoreno u aplikacije, a i vi nam svoje aplikacije nam možete dostaviti najkasnije do 30.10.2014. godine, do kada ovaj konkurs ostaje otvoren.

Sve što je potrebno da znate o ovom takmičenju nalazi se na web stranici appbuilderliga.mtel.ba

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info