7 stvari koje muškarci uopšte ne primjećuju kod žena

0

Generalno, žene mnogo više značaja pridaju sitnicama u odnosu na muškarce. Njima nije važno ako ste nabacili koji kilogram viška ili ako vam boja kose nije baš onakva kakvu ste željeli. Njima je jedino važno da ih bezuslovno volite i da ste tu za njih šta god da se desi. Saznajte kojih je to sedam stvari koje muškarci uopšte ne primjećuju kod svojih životnih saputnica.

Neizdepilirane noge


Muškarcu zaista nije važno da li redovno depilirate noge. Možda i primjetite da su male “bodlje” počele da izlaze iz kože, ali njemu to uopšte neće biti važno. Pa čak i da se “zapustite” par dana, njemu će sigurno biti mnogo važnije da ručak redovno bude na stolu, a “večera” u krevetu.

Ako ne nosite šminku


Njemu ste sigurno mnogo ljepši bez šminke. U svakom slučaju, on ionako ne zna čemu pola tih stvari, koje se nalaze u ženskom neseseru, služi.

Druženje sa prijateljicama


Čak štaviše i njemu je potrebno da odmori petkom uveče uz dobru fudbalsku utakmicu i flašu omiljenog piva. Možda se potajno i nada da ponekad bude sam. Udovoljite i sebi i njemu! Provedite neko vrijeme odvojeno, radeći stvari koje najviše volite.

Koju veličinu odjeće nosite


Muškarac jedva da zna koju veličinu majice on nosi pa kako će onda znati vašu. Važno je jedino da se njemu sviđa kako izgledate, bez obzira da li nosite XS ili XL veličinu. I sami znate da o ukusima ne vrijedi raspravljati.

Donje rublje


To što se žene zamaraju da uvijek moraju imati gaćice i grudnjak u istoj boji, muškarcima uopšte nije ni na kraj pameti. Njima je jedino važno da s vremena na vrijeme, kada ste sa njim, “ostanete” bez njih.

Da li redovno radite manikir


On vjerovatno i  ne zna razliku između prirodnih noktiju ili onih sređenih kod kozmetičara. I primijetiće novi french manikir jedino ako mu ga vi pokažete.

Kako ste se obukli


Što se njega tiče, slobodno obucite ono u čemu se najbolje osjećate. Dobro, ne baš prekratku suknju koja više pokazuje nego što skriva. Muškarcima ionako najbolje izgledate u uskoj trenerci koju nosite dok po kući obavljate uobičajene poslove.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info