Dnevni horoskop za 30.09.2014.

0

Ovan

ovanImaćete prilike za zaradu davanjem instrukcija ili prevođenjem. Neke očekuje putovanje u inostranstvo, doškolovanje, seminar. Uspješno ćete izaći na kraj s finansijskim problemima i podmiriti dugove. Izborite se za željeni ljubavni status – partner očekuje više vaše inicijative. Nema razloga da tako i ne postupite.

 

Bik

BikTrudićete se da proniknete u tuđe karaktere i namjere i zbog toga biti korak ispred drugih. Intuitivno ćete izbjeći greške i pravovremeno reagovati u osjetljivim situacijama. Može se dogoditi da dobijete neko nasljeđe, riješite sudski spor ili upravljate novcem drugih. Neke očekuje romantični susret ili rješavanje nesuglasice s partnerom.

 

Blizanci

BlizanciSkloni ste da tuđe probleme doživljavate kao svoje pa neće čuditi ako se zbog toga počnete loše osjećati. Bićete osjetljivi i na partnerove dobronamjerne savjete. Ako se bavite bilo kakvom fizičkom aktivnošću, budite oprezniji jer Mjesečev utjicaj upućuje na povećanu mogućnost nezgoda ili nespretnih pokreta.

 

Rak

RakSamoća će vas ispunjavati nemirom pa je poželjno da budete što više okruženi ljudima. Nemojte se pretjerano iscrpljivati poslom, radite onoliko koliko se od vas traži. Dopustite da vas ponesu emocije, potražite smisao u stvarima koje su vam nekad činile zadovoljstvo, a na koje ste s vremenom zaboravili.

 

Lav

LavDan će biti ispunjen mnoštvom sitnih obaveza od kojih nećete bježati, nego ih odraditi kako treba. Na pomolu je iznenađenje koje bi vas moglo ostaviti bez daha pa čak i usmjeriti vaš ljubavni život u novom pravcu. Nije isključeno da baš danas počnete s novom vezom i to s osobom u koju ste duže vrijeme zaljubljeni.

 

Djevica

DjevicaKućna zbivanja oduzeće vam većinu slobodnog vremena. Svakodnevni poslovi ili renoviranje stambenog prostora biće uzrok povećanih novčanih troškova. U ljubavi se situacija mijenja nabolje, ali neke odluke na kojima ustraje vaš partner nisu vam po volji. Ukoliko slutite da vam kolega radi iza leđa, uz nečiju pomoć spriječićete njegove namjere.

 

Vaga

VagaBilo da su u pitanju privatni ili poslovni odnosi, ostvarivaćete planove bez mnogo truda. Bitne promjene zahvatiće područje karijere pa ćete se pribojavati za svoje radno mjesto. Ali, pred vama se otvara odlično poslovno i ljubavno razdoblje pa nema mjesta strahovima. Neko vam nešto bitno priopštava SMS – om ili e – mailom.

 

Škorpija

ŠkorpijaDan je dobar za putovanja, posjetu rodbini, ali i za učenje. Porodična zajedništva još će više ojačati. Svemu tome pridonijeće vaš smisao za ustupke. Površno poznanstvo sa zanimljivom osobom moglo bi se brzo pretvoriti u nešto više. Ukoliko planirate da se vidite sa starim društvom, danas je dan za to.

 

Strijelac

StrijelacBićete skloni trošenju vremena i energije na brojne, različite aktivnosti. Nemojte početi s previše obaveza odjednom, jer su male šanse da ih sve završite. Slobodni se mogu naći u centru ljubavne pustolovine koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga. Ono što je započelo kao flert, brzo bi se moglo pretvoriti u nešto snažnije i dublje.

 

Jarac

JaracBiće vam potreban miran kutak u kojem ćete se povući pred napornim osobama. Razmišljaćete o onome što vam se događa i pronaći najbolje rješenje za probleme. Zbog slabe koncentracije trebaće vam više vremena da se usredotočite na bitno. Pred kraj dana osjećaćete se bolje, a tome u prilog idu i zanimljiva ljubavna zbivanja.

 

Vodolija

VodolijaDan je počeo ubrzanim tempom pa ćete u trku hvatati korak s događajima. Imaćete uspjeha u zavođenju i osvajanju te vođenju poslovnih pregovora. Neko će vam uručiti nagradu ili pohvalu za minuli rad ili ćete obaviti razgovore vezane uz unapređenje ili novo radno mjesto. Mlađi će veče provesti u ugodnom društvu.

 

Ribe

RibeOsoba ste s izraženom intuicijom i prilično ste oprezni, ali to neće sprečavati druge da vas pokušaju iskoristiti za svoje ciljeve. Moguće su konfuzne situacije u poslovnom i privatnom životu. Preispitajte sebe i svoje postupke, kako poslije ne biste zažalili zbog odluka donesenih u trenucima slabosti. Moguće su naznake ljubavne pustolovine.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info