5 ideja za ovu jesen za žene koje nose veće brojeve

0

Kako želimo pratiti sezonske trendove, bilo bi i više nego poželjno poznavati šta najbolje odgovara datoj figuri. Činjenica je da nismo svi isto građeni i da određene stvari ne stoje svima dobro. Kada je riječ o damama sa oblinama, potrebno je poznavati način na koji se one mogu istaknuti, a da ne izgledaju loše ili vulgarno. Pratite sledeće savjete i to neće biti nikakav problem.

 

Suknja olovka kroja koja prekriva obline

Veliki broj žena sa oblinama misli da je najbolji način oblačenja da zapravo nose široke haljine i suknje koje skrivaju obline. To i nije tako loša ideja, ali ne mora uvijek i da bude jedina. Ove jeseni nosite suknju olovka kroja sa visokim strukom. Ona će na najbolji mogući način “ušuškati” obline, a vi ćete se osjećati izazovno i seksi.

 

Kratka jakna

Možda ste skeptični pri pomenu riječi “kratka”, ali evo o čemu se radi: jakna bi trebala biti do kukova i, po mogućnošću, sa rajsfešlusom. Upravo rajsfešlus daje iluziju tanjeg struka. Takođe, najbolje je da jakna bude tamnijih nijansi (crna, teget ili tamno zelena), a još ako nađete verziju od vještačke kože, to će biti pun pogodak.

 

Tamne farmerice

Tamne farmerice su pravi spas za dame sa oblinama. Mogu se nositi uz sve vrste obuće i kombinovati sa mnoštvom drugih modnih detalja. Ukoliko niste sigurni koji vam model najbolje odgovara, to možete saznati ovdje.

 

Strukirani blejzer sa uzorkom

Crni blejzer možete ostaviti za neku drugu sezonu. Blejzeri sa uzorkom su hit ove jeseni, a na tržištu se mogu naći mnogobrojni modeli. Iako dame sa oblinama ne pribjegavaju horizontalnim prugama i to pravilo možete zaboraviti ove sezone. Dugme ispod linije grudi stvoriće tanju siluetu tako da se ne morate bojati da ćete izgledati loše.

 

Jesenja haljina sa cvjetnim dezenom

Cvjetni dezen za jesen? Apsolutno da! Najbolje je da birate haljine sa tamnijom pozadinom i bogatim cvjetnim dezenom. Ukoliko možete pronaći haljinu koja podsjeća na modu pedesetih godina prošlog vijeka, još bolje. Haljinu možete kombinovati sa laganim jaknama i džemperima ili maramama – zapravo sa svime što vam odgovara u datom trenutku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info