Na modnoj reviji u Mercatoru predstavljena kolekcija “Jesen–Zima 2014/2015”

0

Banja Luka, 28.9.2014. –  U Mercator Centru Banja Luka je u subotu, 27. septembra u ambijentalnoj atmosferi održana velika Mercator modna revija koju je pratio veliki broj posjetilaca. Cjelodnevnim zabavnom programom za najmlađe, brojnim pogodnostima za kupce tokom akcije Happy hour,  kao i duplim bodovima na Pika kartici Mercator je još jednom svojim kupcima zahvalio na ukazanom povjerenju.

 

Modna revija na kojoj je predstavljena kolekcija jesen-zima 2014/2015 ispunila je očekivanja svih ljubitelja mode koji su prisustvovali ovom velikom modnom događaju u Mercator Centru Banja Luka. Elegantna scenografija, poznata lica, kako na modnoj pisti, tako i u publici, mnoštvo savršenih modnih kombinacija učinili su da ova revija bude ocijenjena kao najbolja do sada. Brojnim posjetiocima se premijerno predstavila i aktuelna Miss RS i BiH, prelijepa Isidora Borovčanin.

Renomirane sportske kuće Intersport, Sport Vision i Juventa, kao i modne kuće Modiana, Orsay, Tom Tailor, Tally Wail, Tiffany, Legend, Us Polo, Carpisa, Office Shoes, Luna, Anastasia, Bellissima, Carmen Line i Martini Vesto predstavili su više od 150 modnih kombinacija za aktuelnu sezonu iz ponude Mercator Centra Banja Luka. Salve aplauza dobili su i najmlađi manekeni koji su nosili modele svjetskih brendova Original Marines, Blu Kids, Iana te modele sportskih trgovina Intersport, Sport Vision i Juventa.

Brojni posjetioci su imali priliku da sve artikle koji su prikazani na modnoj reviji, tokom Happy Hour kupovine, nabave po cijenama nižim do 30 odsto.  Mercator Centar Banja Luka je ponovo bio centar modnih dešavanja, a nakon revije posjetioci i kupci su uživali u druženju uz koktele u cafe baru Santana i odličnom šopingu.

 

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info