Farmerice: Odaberite prave džepove za oblik vaše zadnjice

0

Nije lako pronaći farmerice koje savršeno odgovaraju vašoj figuri. Često se desi da odgovaraju u struku, ali budu preduge. I kada sve odgovara, nemojte se iznenaditi ako ne budete zadovoljni kako vam zadnjica izgleda u njima. Zaista, veoma je teško da pronađete par u kojima bi sve bilo na svom mjestu.

Ali kada biste znali na šta treba da obratite pažnju, bilo bi puno lakše. Otkrićemo tajnu! Radi se o velični i položaju zadnjih džepova. Od njih sve zavisi. Saznajte i zašto.

Žene koje imaju ravnu zadnjicu


Njima savršeno odgovaraju farmerice sa izraženim zadnjim džepovima. Izbjegavajte boyfriend jeans, jer će zadnjica izgledati još manja i ravnija nego što jeste. Džepovi na preklop, ili oni sa modnim dodacima kao što su velika dugmad, razni lanci, nakit i tome slično vizuelno će povećati “zadnji dio”. Takođe, odvažite se da isprobate farmerice sa visoko postavljenim džepovima koji su blago okrenuti prema vani. Dobićete isti efekat.

Žene sa većom zadnjicom


Ako želite da “sakrijete” veću zadnjicu, počnite tako što ćete zaboraviti na džepove sa izraženim detaljima. Takođe, obratite pažnju na veličinu džepova, jer oni manji će je još više naglasiti. Umjesto njih izaberite obične, široke džepove koji će vizuelno podignuti i zategnuti vaše predivne obline. Izaberite one koji su postavljeni blizu, ili možda one koji idu od polovine zadnjice, a završavaju se odmah iznad butina.

Žene koje imaju šire bokove


Za vas su idealni džepovi koji se nalaze što bliže jedan drugome. Na taj način ćete vizuelno smanjiti pozadinu. Birajte tamniji varijante farmerica i izbjegavajte one koje imaju džepove sa puno detalja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info