Dnevni horoskop za 28.09.2014.

0

Ovan

ovanPlašićete se dosade i depresije koja vam prijeti ako cijeli dan provedete kod kuće. Samoinicijativno ćete organizovati izlazak u kino ili kafić. Privlačiće vas duhovite i pričljive osobe neopterećene svakodnevnim problemima. Usamljene očekuje poznanstvo s nekim ko će ih istovremeno privlačiti i odbijati.

 

Bik

BikNe dopustite da vas uvrijedi nečija dobronamjerna kritika ili nepromišljena izjava. Bićete osjetljivi i snažno reagovati na događaje. Razmislite kako ćete se najbolje opustiti i odmoriti. Izbjegavajte boravak u zatvorenim prostorijama! Prošetajte s unucima ili djecom, a ako ste usamljeni, otiđite u kino pa makar i bez društva.

 

Blizanci

BlizanciNa vama svojstven blag i diskretan način bićete oni koji će u rukama držati konce ljubavnog i porodičnog života. Partner će biti izložen pojačanim pritiscima, posebno onima finansijske prirode. Znaćete ga opustiti i objasniti da su njegovi strahovi pretjerani i da su više odraz subjektivnog doživljaja nego stvarnog stanja stvari.

 

Rak

RakImaćete osjećaj za mjeru i pravi trenutak. Nečiju ćete problematičnu situaciju analizirati do detalja i tako drugoj strani pomoći da svoj problem vidi iz drukčije perspektive. Posvetite dan voljenima, posebno djeci. Izvedite ih u šetnju ili u kino, a nakon dobre zabave iznenadite ih odlaskom u slastičarnu.

 

Lav

LavBićete skloni pogrešnom tumačenju nečijih riječi ili namjere. Slično će se događati i s partnerom, ali i roditeljima. Njihove savjete doživljavaćete previše hladnima ili će neko biti posebno tvrdoglav i nedokazan. Nećete se ugodno osjećati u blizini osobe prema kojoj ste gajili neuzvraćene osjećaje. Pokušajte taj odnos pretvoriti u prijateljski.

 

Djevica

DjevicaBićete vođeni osjećajima u svemu što budete radili. Ljubav će biti važna tema i inspiracija, bilo da ste zaljubljeni, odnosno u vezi ili ne. Otkrićete tajnu uživanja u malim stvarima, radovati se sitnicama i prepuštati se trenutku. Bićete realni i objektivni, nećete graditi kule u vazduhu i zanositi se nerealnim idejama.

 

Vaga

VagaPazite šta radite s novcem. Sve oko vas činiće vam se povoljnom prilikom za kupovinu, pa ćete tek kad se vratite kući shvatiti da ste pretjerali. Želja za novim vidicima i iskorakom iz svakodnevice otvoriće vrata nekih vama novih područja. Mogući su i kontakti s ljudima čiji su životni principi i ciljevi mnogo drugačiji nego vaši.

 

Škorpija

ŠkorpijaNe pretjerujte s kućnim poslovima – malo se i zabavite. U vašim popodnevnim planovima prekinuće vas pozivi prijatelja na druženje. Raspoloženje će vam se odmah popraviti, jer će teme za razgovor biti po vašem ukusu. Upoznate li osobu koja će vam se svidjeti, lukavošću ćete doći do njezinog broja telefona.

 

Strijelac

StrijelacDosadiće vam kućni poslovi i jednoličnost dešavanja, a posebno ako ste žena. Odvojite nekoliko sati samo za sebe i svoje prijateljice te se ispričajte kako dolikuje. Ako vam ukućani budu zamjerili na tome, nemojte dopustiti da vas to izbaci iz takta. Ako od partnera nešto krijete, budite oprezni da se ne odate.

 

Jarac

JaracBićete spremni za iskren i otvoren razgovor s partnerom, a argumentiranim izjavama dokazati da ste u nečemu u pravu. Koliko vam to svakodnevne obaveze, ali i vremenske prilike dopuštaju, budite što više na svježem vazduhu, a što manje u kući. Slobodno vrijeme iskoristite i za sitna pospremanja, sređivanje ladica ili sadržaja u kompjuteru.

 

Vodolija

VodolijaPrisustvovaćete jednom sastanku u krugu vaše porodice koji će voditi promijenama u bliskoj budućnosti. U potpunosti mu se posvetite – ovo je ključni momenat da se zauzmete za vlastite stavove i izborite za neke nove uloge. Pažljivo slušajte šta drugi imaju da kažu i do kraja dana ne dozvolite da bilo ko utiče na vašu konačnu odluku.

 

Ribe

RibeBićete puni energije i dobrog raspoloženja. Neće biti prisutna mrzovolja, čak ni kod onih koji dan ne mogu započeti bez šolje crne kafe. Veselo ćete se primiti pospremanja, pomagati partneru ili se igrati s mališanima. Mlađima će se cijeli dan po glavi vrtjeti osoba koja im se sviđa i sve će pokušati ne bi li se zatekli u njenoj blizini.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info