Dnevni horoskop za 27.09.2014.

0

Ovan

ovanDešavanja iz prošlosti uticaće na vaše osjećaje i razmišljanja. Prisjetićete se stare ljubavi, ali nećete ništa uraditi da biste se vidjeli. Podsvijest će imati velikog uticaja na vaše odluke, a unutrašnji život biće intenzivan. Odnosi s prijateljima i članovima porodice promjenjivi su i neskladni, ali to će biti značajno samo u toku vikenda.

 

Bik

BikNemojte se istresati na ukućane ako ste loše volje. Bilo bi dobro da se suzdržite. Morate što više čuvati živce. Analiziraćete dosadašnja zbivanja i gubiti se u sitnicama. Ako nešto morate promijeniti kako biste se bolje osjećali, učinite to što prije. Vrlo moguće je da ćete sresti osobu koja će vam biti fizički privlačna ili susret s bivšom ljubavi.

 

Blizanci

BlizanciOd ukućana ćete tražiti odgovorniji odnos prema obavezama. Iako vaše molbe neće odmah pasti na plodno tlo, budite uporni pa ćete ostvariti cilj. Mogla bi vas posjetiti osoba i to, po svemu sudeći, ona koju biste najradije izbjegli. Ali možda se prevarite i shvatite da ste je podcijenili i da vam je u njenom društvu sasvim dobro.

 

Rak

RakNećete odbijati pozive za izlazak, nego ćete okruženi prijateljima posjećivati poznata mjesta. Neki će svojim šarmom i duhovitošću privući osobe željne zabave i neobaveznog druženja. Dolazak prinove u vašoj porodici ili među rodbinom donijeće veliki razlog za slavlje. Neko će vam najaviti dolazak iz velike daljine.

 

Lav

LavRiješite s partnerom nesporazume – dan je dobar za pokušaje pomirenja i uspostavljanja mira. Ako ste se odlučili odmoriti, nešto će vas u tome stalno sprečavati. Neko će vam svojim problemima crpiti energiju pa ćete veče dočekati umorni. Ako tražite novu ljubav, nailazićete na osobe koje vam ne odgovaraju.

 

Djevica

DjevicaNekoliko dana boravka u drugom gradu predstavljaće vam pozitivno iskustvo. Moguće je putovanje sa sestrom, bratom ili nećacima te primanje pošiljke ili pisma iz drugog grada. Renoviranje doma ili kupovina novog namještaja, aktivnosti su koje će vam oduzeti prilično energije i novca, ali ćete biti srećni što ste i taj posao obavili.

 

Vaga

VagaDan je pogodan za putovanja i nabavku kompjuterske opreme ili kupovinu automobila. Privatni odnosi traže oprez – neopreznom izjavom nekoga ćete naljutiti. Iznenadni poziv ili slučajni razgovor natjeraće vas da promijenite večerašnje planove. Moraćete priskočiti u pomoć prijatelju, rođaku ili komšiji.

 

Škorpija

ŠkorpijaPosvetite dan druženju i zabavi – to će vam pomoći da se opustite i zaboravite na brige. Glava će vam biti puna ideja, a kreativnost tražiti svoj izduvni ventil pa ćete preurediti kuću i novim razmještajem svome domu dati novi izgled. Vaš partner imaće novčanih problema, a vi ćete mu pomoći koliko je to u vašoj moći.

 

Strijelac

StrijelacNešto će vas vratiti u prošlost i podsjetiti na stvari koje niste dovršili i zbog čega vas grize savjest. Nije greška da o tome porazgovarate s nekim bliskim, ko će vam dati kvalitetne smjernice. Ako imate  veliku porodicu, na vaša će leđa pasti najveći teret. U odnosu sa starijima potrebno je više takta s vaše strane.

 

Jarac

JaracKoncentracija vam je na zavidnom nivou. Prionite na učenje, istraživanje, prikupljanje informacija. Ali dopustite i malo luksuza ili nečeg što će vas opustiti, makar imali i dosta obaveza. Izbjegnite ljude koje vas nerviraju, a okružite se onima koji vas mogu nasmijati i oraspoložiti. Razveseliće vas nečiji telefonski poziv.

 

Vodolija

VodolijaPreviše ćete strepiti ili zavisiti od odluka koje donose vaši najbliži. U vašem ponašanju biće očigledno nezadovoljstvo koje su proizvele neke životne situacije. U pitanju je prolazna kriza zbog koje biste mogli potražiti savjet osobe u koju imate povjerenja. Bitno je da ne nakupljate bijes i tugu, nego da otvoreno razgovarate o onome što vas muči.

 

Ribe

RibeLjubitelji sporta i prirode mogli bi otputovati izvan grada i provesti ugodan vikend. Iz razgovora s nepoznatim ljudima doznaćete zanimljivosti i prikupiti korisne informacije. Zaključite li da su vaši bližnji nemotivisani, preuzmite inicijativu i ispunite dan zanimljivim sadržajima. Možda već dugo niste bili u kinu, pozorištu ili na koncertu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info