Dnevni horoskop za 26.09.2014.

0

Ovan

ovanBićete razdražljivi zbog čega ćete biti teški okolini, kao i oni vama. Izbjegavajte rasprave, čak i ako se budete osjećali izazvani. Ljubavni odnosi biće vam sve teži. Pojačaće se napetost s partnerom, ali vam neće biti do razgovora i traženja rješenja. Ako su u toku razgovori za posao, ne očekujte više od onoga što možete dobiti.

 

Bik

BikNaporan radni tempo i strah od grešaka držaće vas u stanju stresa. Mogli biste dobiti veća zaduženja, ali vas neće veseliti, jer ste ionako preopterećeni. Više ćete brinuti o prehrani, izgledu i načinu života. Pravi je trenutak za odlazak na dijetu, bavljenje opuštajućim aktivnostima i posjeta frizeru ili kozmetičaru.

 

Blizanci

BlizanciIza sebe ćete ostaviti prošlost i nastojati zaboraviti loše uspomene. Osjećaćete da imate dovoljno snage za nove početke. Poslovna putovanja, pregovori i komunikacije odvijaće se bez problema. Hrabrije ćete pokazati ljubav osobi koju tajno simpatišete, ali druga bi vas strana mogla preduhitriti i pozvati vas na kafu.

 

Rak

RakNepromišljenom primjedbom i tvrdoglavim ponašanjem mogli biste se zamjeriti nadređenima. Pokušajte izbjeći pretjerano isticanje svojih zamisli. Mogli biste prekinuti prijateljstvo ili ćete zaključiti da simpatija ne zavređuje da se oko nje toliko trudite. Ali već sutra bićete raspoloženiji i nastojati popraviti ono što ste uprskali.

 

Lav

LavBićete spretni i pronicljivi. S lakoćom ćete otkrivati greške projekata na kojima sudjelujete, pa će šefovi veći dio posla dati vama da ga obavljate. Ljubavni život daje vam razloga za osjećaj sreće i zadovoljstva. Zajedničko putovanje ili razgovor o temama koje vas oboje zanimaju, povezaće vas s partnerom.

 

Djevica

DjevicaPobrinite se za dovoljno kretanja, promjena i novih lica, jer ćete nekoga tako i upoznati. Nemojte previše uzimati k srcu partnerove riječi – najbitnije je ono što vam pokazuje djelima. Vodite više računa o finansijama, podmirite dugovanja i provjerite stanje na računu. Odnos s partnerom je napet, ali danas će biti više nježnosti.

 

Vaga

VagaBićete u pokretu i puni motivacije da neke mrske obaveze privedete kraju. Ali lično zadovoljstvo malo će vam značiti, ako vam ne pođe za rukom da usrećite voljene. Izvjesna su i putovanja u inostranstvo, odlazak na stručni skup ili seminar. Ako partner isplanira  dan prepun aktivnosti, pronađite način kako biste se mirnim putem izborili za svoje želje.

 

Škorpija

ŠkorpijaOčekuje vas emotivna nestabilnost, ako ne prestanete konstantno da prigovarate. Poslovi će vas odvlačiti od ljubavi, a vaš partner to neće tolerisati. Izbjegavajte situacije koje bi vas mogle dovesti u neprilike. Vodite više računa o troškovima. Ublažite stres fizičkim aktivnostima i ne zanemarujte hobije i prijatelje.

 

Strijelac

StrijelacNemojte samo razmišljati o planovima i mogućnostima, počnite koristiti prilike za lični razvoj. Poslovni život obilježiće povoljni Mjesec pa neće biti zastoja i stresova, a u ljubavi će vam naglo krenuti na bolje. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, osjetićete strast i ispunjenje. Samci, više izlazite i prepustite se romantici.

 

Jarac

JaracSmognite snage i oslobodite se pritisaka kojima ste izloženi u posljednje vrijeme. Shvatićete da nekim situacijama ili pojedincima pristupate na pogrešan način ili im pridajete nezasluženi značaj. Ne trudite se po svaku cijenu uraditi ono što se očekuje od vas, posebno ako to zahtijeva dodatni napor.

 

Vodolija

VodolijaZahvaljujući dobrom djelovanju Venere na vaš znak, poboljšavaće vam se ugled u društvu, a idućih dana moguće je napredovanje na poslu. Sve vam ide od ruke, pa ćete se odlično snalaziti u nepredviđenim obratima i svemu što život čini uzbudljivim. Izbjegavaćete predvidljivost i ljubavnom odnosu podariti više uzbuđenja.

 

Ribe

RibeNemojte se previše opterećivati. Prilagođavajte se situacijama i nastojte biti realni kolike su vaše mogućnosti. Između obaveza koje ste preuzeli teško vam je odrediti prioritete, jer biste sve željeli obaviti u što kraćem roku. Pokušajte se što bolje organizovati, ali i naći što više slobodnog vremena koje ćete posvetiti sebi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info