M:tel i Open IPTV preporučuju

0

Televizijski kanal HBO nam preporučuje spektakularnu dramu „CBGB“ za subotu 27. septembra u 20.05 časova. Nakon dva bankrota, 1973. godine, Hili Kristal posudio je novac da kupi „Palas Bar“ u Njujorku. Htio je omogućiti predstavu muzičarima koji uživo izvode kantri, blugras i bluz. Tako je nastao akronim „CBGB“. Režiju potpisuje Babak Najafi, a u glavnim ulogama se pojavljuju Alan Rikman, Donal Log, Ešli Grin.

Dan kasnije, u nedjelju, u istom terminu, HBO donosi nedjeljnu mega premijeru komedije „Mamurluk 3“. Sjajna glumačka imena Bredli Kuper, Ed Helms i drugi dočaravaju ovu priču: Nakon smrti Alanovog oca, Vučji čopor odlučuje da odvede Alana na liječenje zbog njegovih mentalnih problema. Ali, stvari kreću na gore na putu za bolnicu kada Vučji Čopor napadnu, a Doga otmu… Režija: Ted Filips

Holivudsku megazvijezdu Kejt Blanšet gledaćemo na kanalu CINEMAX  26. septembra u biografskom ostvarenju „Elizabeta“ u 21.30 časova. Kejt glumi englesku kraljicu Elizabetu I, u hronici ranih godina njene vladavine. Ova engleska istorijska drama briljantno je oživjela svijet šesnaestog vijeka punog seksa, prevara i političkih intriga.

CINEMAX, subota, 27. septembar, 19.45 – idealno je vrijeme za dramu „Američke varalice“. Genijalni prevarant Irvin Rosenfeld i njegova isto tako lukava partnerka Sidni Pruzer primorani su da sarađuju sa impulsivnim agentom FBI-ja Ričijem Dimasom. Moraju smisliti zamku za političke manipulatore i mafijaše iz Nju Džerzija. Glume: Kristijan Bejl, Bredli Kuper, Emi Adams i drugi.

Podsjećamo da su u okviru Trio Plus i Quadro Plus HBO i Cinemax dodatni paketi uključeni u cijenu pretplate, dok drugi open korisnici mogu da se pretplate na pakete po cijeni od 4 KM+PDV za Cinemax i 7,50KM+PDV za HBO. U okviru HBO paketa besplatno je dostupna  i HBO videoteka, sa preko 100 naslova koji se mogu pogledati kad god vama to odgovara.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info