Kako mu dati do znanja da si zainteresovana?

0

U današnjoj kulturi, sasvim je normalno (i treba da bude!) da žena može da bira. Od edukacije do izbora karijere pa i muškaraca. Od muškarca se očekuje da napravi prvi korak, ali dobro je i znati kako mu pokazati da si zainteresovana za njega. Sledeći mali signali siguran su način da pridobiješ njegovu pažnju, a da ti ne budeš ta koja će napraviti prvi korak, odnosno koja će prići muškarcu. Međutim, ako si dovoljno hrabra, preskoči sve dole napisano i priđi mu!

Izbjegavaj flertovanje sa drugima

Ukoliko želiš da shvati da si zainteresovana, najbolje je da mu ne šalješ pomiješane signale. Ukoliko flertuješ s drugim muškarcima koji su u njegovoj blizini, on može pretpostaviti da ga ne zanimaš. To će ga navesti da posumnja u realnost “hemije” između vas dvoje ili će pomisliti da voliš da flertuješ sa svima. Ukoliko mu želiš dati do znanja da si zainteresovana, onda samo flertuj s njim.

Pokloni mu pažnju

Većina muškaraca nije suptilna te ne primjećuje suptilne nagovještaje. Dakle, ako ti se dopada, nemoj ga ignorisati već mu pokloni pažnju. Ignorisanje ga neće privući već, naprotiv, odbiti. On shvata da ga ne zanimaš i zbog toga se udaljava.

Nasmiješi mu se

Osmijeh je signal da si zainteresovana i da želiš da ti on priđe. Većina muškaraca nije spremna da priđe previše ozbiljnim ženama ili ženama koje izgledaju prestrogo. U ovom slučaju, osmijeh je tvoje najjače oružje pa se nemoj libiti da ga i upotrijebiš.

Spusti gard

Kako bi on bio siguran da si zainteresovana, ti moraš biti spremna da mu pustiš da ti se približi. To može biti i prilično zastrašujuće, posebno kod žena koje su stidljive, ali činjenica je da morate “spustiti gard”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info