Viktor Troicki osvojio Banja Luka ATP Challenger 2014

0

Ljubitelji tenisa imali su mnogo razloga za uživanje u ovogodišnjem Banja Luka ATP Challenger turniru, koji je održan od 6. do 14. septembra.

Posebno zanimljivo bilo je posljednjeg dana turnira, kada je Viktor Troicki, teniska zvijezda iz Srbije u finalu pobijedio Španca Alberta Ramosa Vinolasa rezultatom 7:5, 4:6, 7:5, poslije dva sata i 54 minute igre. Gledaoci su uživali i glasno navijali sa prepunih tribina na centralnom terenu TK Mladost u parku „Mladen Stojanović”.

Kompanija m:telveć po tradiciji, bila je sponzor najvećeg teniskog takmičenja u Banjaluci, a za sve koji nisu bili u prilici da prate mečeve uživo, obezbijedila je,zahvaljujući kvalitetnim tehničkim rješenjima, živi prenos putem interneta na sajtovima www.banjaluka-challenger.com  i www.tenisrs.org. Interesantan je podatak da su ovim putem finale pratili zaljubljenici u tenis iz više od 100 zemalja.

Dinamični mečevi, zvučna teniska imena, pobjednički setovi, promotivno fotografisanje uz Huawei Ascend P7 i druženje sa Viktorom Troickim i sjajna atmosfera, obilježili su ovogodišnji Challenger.

Organizatori su dobili samo pohvale, a naša je želja da tako bude i na narednom turniru 2015. godine.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info