Ovog vikenda u Mercatoru: 25% popusta na torbe i ruksake

0

Još jedna šansa za osvajanje vrijednih nagrada

Banja Luka, 12.09.2014. – Mercator BL je pripremio veliku vikend akciju u periodu od 12. do 14. septembra tokom koje će kompletan asortiman školskih torbi i ruksaka biti snižen 25 odsto. Ovo je idealna prilika za sve koji se odluče na kupovinu da učestvuju u nagradnoj igri „Školarac“ koja traje do 19. septembra i osvoje vrijedne nagrade.

Mercator je u svojim trgovinama u Banjaluci, Gradišci, Brčkom, Prijedoru, Kotor Varoši i Laktašima pripremio bogatu ponudu školskih torbi i ruksaka po cijenama nižim za 25 odsto. Za sve one školarce koji još nisu odabrali torbu za ovu školsku godinu, ovo je odlična prilika da uz povoljnu kupovinu dobiju i šansu za osvajanje vrijedne nagrade. Naime, Mercator je pred početak školske godine za svoje kupce organizovao nagradnu igru pod nazivom „Školarac“ koja će trajati do 19. septembra. Pravo na učešće imaju svi kupci koji kupe bilo koji artikl iz školskog programa, a Mercator je za učesnike obezbijedio bogat nagradni fond. Međutim, to nije sve, u istom periodu, fanovi Mercator fejsbuk stranice takođe mogu osvojiti vrijedne poklone igrajući „Memory game“, zabavnu aplikaciju, koja najuspješnijem učesniku donosi vrijedan tablet.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre „Školarac“ i uručenje nagrada najuspješnijim igračima u fejsbuk aplikaciji „Memory game“, biće organizovano u Mercator Centru Banja Luka, 27. septembra uz zanimljiv zabavni program. Najsrećnije i najuspješnije učesnike očekuju laptop, mobilni telefon, tablet, ruksaci, paketi školskog pribora i ostale vrijedne nagrade.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info