Predstavi se App Builderom!

0

Koristite smartphone? Da li vam se desilo da tražite aplikaciju koja bi predstavljala baš ono što vi želite? Nakon nekoliko downloada, niste zadovoljni ponuđenim varijantama? S druge strane, bili ste sigurni da je biti programer nešto totalno komplikovano, što se ne postaje preko noći?

Razuvjerićemo vas. Postoji moderni alat, koji nudi mogućnost da poput lego kocki iz dijelova sastavite mobilnu aplikaciju, nalazi se na linku: appbuilderliga.mtel.ba. Dovoljan je jedan klik da uđete u svijet programiranja, na veoma jednostavan način. Tu su osnovni elementi koji grade mobilnu aplikaciju, pa možete odmah da počnete da razvijate sopstvenu ideju, potpuno besplatno, a ukoliko budete imali sreće- osvojićete i vrijedan poklon!

Kompanija m:tel objavila je konkurs za sve koji kreativnost i dobre ideje žele da pretvore u kvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje, a App Builder za izradu aplikacija do sada je pokrenut preko 700 puta.

Konkurs je otvoren do 30. oktobra ove godine, a takmičenje se odvija u četiri kategorije: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju.

Najbolje aplikacije iz svake kategorije biće nagrađene vrijednim nagradama: mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, kao i 150 freemium vaučera za platformu i 100 majica.

Sve informacije o m:tel App Builder ligi dostupne su na: appbuilderliga.mtel.ba

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info