10 stvari oko kojih se žene i muškarci nikada neće složiti

0

Nekada je jednostavno lakše da prihvatite da postoje stvari oko kojih se žena i muškarac nikada neće složiti. Evo i zašto.

 

Mjuzikli

On ne smije ni da pomisli šta bi njegovi prijatelji rekli kada bi znali da je bio na mjuziklu. Ona je presrećna i cijelo vrijeme “cupka” nogom u ritmu muzike.

 

Njena frizura

On kaže: “Više mi se sviđa kada pustiš kosu.” Ona kaže: “Ovo mnogo bolje ide uz moj novi imidž “opasne djevojke”.

 

Romantične komedije

On kaže: ” Kada gledam ove tvoje ljubavne “sapunice” dođe mi da sam sebi iskopam oči”. Ona kaže: “Ja jednostavno obožavam Kejt Hadson čak iako je u isto vrijeme nekako i mrzim”.

 

Povrće

On bez mesa ne može da zamisli ni jedan obrok. Ona pravi najneobičnija jela od povrća po receptima koje redovno “skida” sa interneta.

 

Umjetničko klizanje

Njemu se čitav svijet vrti oko fudbala. Ona smatra da je umjetničko klizanje vrhunac sportskog takmičenja, jer se tu spajaju muzika, moda i gracioznost. Fudbal za nju predstavlja gomilu oznojenih muškaraca koji “ganjaju” loptu po fudbalskom terenu.

 

“Sex i grad”

Niti voli, niti može da razumije!

 

Njena orijentacija u vožnji

“Da li treba ovdje da skrenemo? Mislim da treba sad da skrenemo”, on kaže. “Ne znam, ne vidim dobro na Google mapama. Ma nije, na sledećem skretanju desno. Stani, prošli smo!”, ona odgovara.

 

Cupcakes

On bez pola tepsije krempite ne računa da se “zasladio”. Ona smatra da su radnje koje prodaju ove ukusne kolače lokalne znamenitosti koje treba redovno obilaziti.

 

Kašnjenje

On kaže: ” Mrzim kada neko kasni. Zašto te uvijek moram čekati?” Ona odgovara: “Svi kasne. To je normalno. Ne razumijem zašto se toliko nerviraš oko nebitnih stvari.”

 

Preskupa torba

On kaže: ” Ne shvatam kako možeš pola plate dati za običnu pismo torbu. Kaže se pismo torba, zar ne? Jesam li pogodio?”  Ona kaže: “Ti isto toliko novca potrošiš odlazeći na utakmice. Torba mnogo duže traje od svih tvojih utakmica zajedno, zar ne?”

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info