Dnevni horoskop za 31.08.2014.

0

Ovan

OvanNe baš sjajni finansijski izgledi postaće još gori, ako vlastitom disciplinom ne spriječite trošenje. Mogli biste se naći u nevolji, ako kažete ono što zaista mislite. Ovo se posebno odnosi na Ovnove koji su u svađi s partnerom – druga će vas strana optužiti da ste tvrdoglavi. Bićete ljuti na osobu koja vam duguje novac.

 

Bik

BikRaspoloženje će vam se često mijenjati. Shvatićete da se neki odnosi mogu promijeniti nabolje, a uočavanje njihovih manjkavosti pomoći će vam pri tome. Što god radili, ne slušajte tuđe savjete, jer će vas pokolebati. Pouzdajte se u intuiciju i slijedite svoje želje. Zaboravite na kućne obaveze, isključite mobilni telefon i priuštite sebi odmor.

 

Blizanci

BlizanciOdgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u samoći ili u društvu odabranih. O odlukama koje se tiču cijele porodice nastojte popričati sa svim članovima porodice. Vijesti koje ćete primiti tokom popodneva poboljšaće vam raspoloženje. Možda će se raditi o ljubavnoj SMS poruci.

 

Rak

RakSituacije koje su bile nejasne sada su razjašnjene, a odluke koje vam je bilo teško donijeti sada će se nametnuti same od sebe. Stvari će se odvijati u laganom ritmu, a promjene, bude li ih bilo, biće postupne i jedva primjetne. Moguće je da će vam se činiti kako u nekom pogledu sazrijevate ili da vaši stavovi poprimaju konkretnije oblike.

 

Lav

LavNemojte odustati od onoga što ste naumili da raščistite s partnerom. Utisak da vaš odnos malo nazaduje je tačan. Zato trebate i nešto preduzeti, jer se stvari neće riješiti same od sebe. Na zdravlje pripazite, jer ćete biti skloni iscrpljenosti i stresu. Razonodite se šetnjom, druženjima ili čitanjem omiljenog štiva.

 

Djevica

DjevicaPred vama je ugodan dan za druženja i nova poznanstva. S okolinom ćete komunicirati bez teškoća, uz mnogo duha i humora, a na nekoga ćete ostaviti odličan utisak. Mnogo ćete vremena provoditi potpuno opušteni, uz muziku ili neku drugu razonodu. Ako planirate večernji izlazak ili zabavu, upoznaćete zanimljivu osobu.

 

Vaga

VagaOkolnosti će se prilagođavati vama, a vi ćete samo trebati uvidjeti da vam se otvaraju novi putevi. Ako imate nesređen ili prazan ljubavni život, imaćete dobrih prilika da sve uredite po svom ukusu. Moguća su čak i vrlo lijepa iskustva koje ćete dugo pamtiti. Energije ćete imati više, a i prijatelji će vas češće tražiti.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o dalekoj budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti izvan grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će roditelji iskoristiti svoju upornost kako bi izašli na kraj s hirovima svojih tinejdžera. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

 

Strijelac

StrijelacMoguće su ljubavne tajne, intrige ili bezrazložna sumnjičavost koje će unijeti prolaznu zbrku i neslaganje u vašu ljubavnu zajednicu. Ne širite glasine o prijateljima, naročito ako one nisu u skladu s pravim stanjem stvari. Osjetićete potrebu za samoćom i odmorom, ali već sutra naglo ćete se probuditi i postati druželjubivi.

 

Jarac

JaracPresudnu ulogu u sklapanju prijateljstva ili ljubavne veze imaće intelektualno prožimanje i slični uzajamni interesi. Izvjesno je prolazno emotivno odstojanje, ali bez veće štete po vaš odnos. Šarm i lakoća u ostvarivanju novih poznanstava osiguraće samcima nove ljubavne prilike. Dan je odličan za zabavu, izlaske i druženja.

 

Vodolija

VodolijaAko ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da on protekne u skladnoj atmosferi. Ako imate nerazjašnjene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom, samo ne danas. Izvjesna je veća potrošnja vezana za članove porodice ili stambene troškove. Nekome u porodici ćete spočitvati da je rastrošan.

 

Ribe

RibeOtiđite negdje gdje možete udahnuti vazduh punim plućima. Nastojte provesti dan što zdravije i kvalitetnije, uživajući u mirisima prirode. Druženja, telefonski razgovori, putovanja i posjete rodbine obilježiće ovaj vikend. Prijatelji iz inostranstva mogli bi vam najaviti posjetu, što će vas jako razveseliti, a pozvaće vas da i vi njih posjetite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info