Dnevni horoskop za 28.08.2014.

0

Ovan

OvanBrzo ćete se umarati pa dan nije pogodan za veće napore. Može doći do svađe i težih riječi. Ako partner prolazi kroz krizno razdoblje, pružite mu podršku. Izvucite pouke iz svog sadašnjeg ponašanja, ne okrećite leđa problemima. Budite oprezni s dokumentima, umjereni u izjavama, nemojte kasniti i zaboravljati stvari.

 

Bik

BikMogli biste biti izloženi neprijateljstvu ljudi na radnome mjestu. Nećete htjeti igrati po njihovim pravilima. Ne preduzimajte ništa dok vam intuicija i logika nisu u potpunom skladu. Obavite zdravstvene preglede koje odgađate, odaberite novi kozmetički proizvod, promijenite frizuru i priuštite sebi novi modni detalj. Potrebna vam je promjena.

 

Blizanci

BlizanciAko imate simpatiju ili ako vam se neko sviđa, spretno ćete dati do znanja da niste hladni i čekati da druga strana napravi prvi korak. Ako se bavite poslom koji vam omogućava samostalnost, očekuju vas izvrsni rezultati. Imaćete pune ruke posla, ali i dovoljno motivacije i želje da sve obavite uspješno i na vrijeme.

 

Rak

RakSlaba koncentracija i rastresenost biće glavni krivci vaše nedjelotvornosti. Dan nije dobar za akciju i upuštanje u nove projekte. Odgodite važne poslove te dio obaveza prebacite na osobe od povjerenja, jer ćete se sami teško nositi sa zahtjevnijim zadacima. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoloženja.

 

Lav

LavIzvjestan je porast radnih zaduženja. Uživaćete povjerenje šefova i simpatije kolega. Mogli biste slučajno doći u posjed povjerljivih informacija, ali ne otkrivajte ono što znate. Ljubav i strast će se isprepletati. Osjećaji će vam biti intenzivni pa je dan kao stvoren za zagrljaje, romantične izlaske i ljubavne izjave.

 

Djevica

DjevicaRiješite poslovne zaostatke, ne odgađajte ih za poslije. Planete će vas potaknuti na intelektualan i psihički napor pa ćete u danim okolnostima učiniti više nego što drugi od vas očekuju. Nemojte se zatvarati u četiri zida, posebno ako ste osamljeni ili nezadovoljni postojećim odnosom.

 

Vaga

VagaPrilike u ljubavi se poboljšavaju, ali nemojte odvajati noge od tla nego birajte i odlučujte razumom, a ne samo srcem. S partnerom komunicirajte strpljivo, a ako je potrebno, odgodite objašnjenja za mirnija vremena. Bilo bi dobro da osvijestite svoje vrijednosti, jer ulazite u razdoblje koje vam otvara mnoga vrata. Budite ambiciozniji!

 

Škorpija

ŠkorpijaMeđuljudski kontakti vas iscrpljuju i negativno utiču na vašu psihofizičku stabilnost. Smanjite kriterije, budite zadovoljni i s manjim pa ćete više dobiti. Shvatićete da vam ljutnja i trenuci povlačenja u sebe više štete nego koriste. Partner neće mariti za vaše ponašanje. Očekivaće iskren i fer odnos i staviti vas pred gotov čin.

 

Strijelac

StrijelacPartner postupa kao da ga nešto muči, ali to nije u stanju izreći. Privolite ga na razgovor, doznajte o čemu je riječ. U novim vezama moguć je obećavajući početak, a potom i zastoj, koji vas ne bi trebao obeshrabriti. Naglasak je na kućnim zbivanjima. Okrenite se preuređenju, premiještanju, popravkama – bićete vrlo vješti i domišljati.

 

Jarac

JaracNećete moći izbjeći poslovni stres. Nisu isključena ni neugodna iznenađenja, poput otkazivanja dogovorene saradnje ili odgode realizacije novih poslova. Nemojte se žaliti na sudbinu ili tražiti krivca nego prionite na posao. Mogli biste neopreznom izjavom uvrijediti partnera ili izgovoriti stvari preko kojih neće moći prijeći.

 

Vodolija

VodolijaPoslovne akcije odvijaju se otežano, ali danas bi se neke situacije ipak mogle pokrenuti s mrtve tačke. Ako vaš posao ima veze s inostranstvom ili često putujete, izvjesne su dobre vijesti. Samce očekuje novo poznanstvo putem rođaka, oglasa, interneta ili korak prema naprijed s osobom s kojom imate nedorečen odnos.

 

Ribe

RibePoslovi koji vam se sada nude mogli bi vam pomoći da steknete finansijsku sigurnost. Moguća je finansijska podrška porodice, partnera, zaključivanje unosnog posla. Uprkos zaprekama koje potencira Merkur, odlično komunicirate i vješto se izražavate. Podsvijest će vam biti jaka, a snovi naglašeni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info