Dnevni horoskop za 27.08.2014.

0

Ovan

OvanPartner će izbivati iz kuće. Razlog neće biti samo poslovne obveze, nego i raznovrsnost njegovih interesa pa mu ne zamjerite. Dajte mu dovoljno slobode da radi ono što ga čini zadovoljnim. Pripazite na prehranu i izbjegavajte teško probavljive namirnice zbog kojih ćete naveče teško zaspati.

 

Bik

BikImate pregršt ideja koje želite odmah ostvariti. Ne ustručavajte se izaći pred šefove i upoznati ih sa svojim zamislima. Ako ništa drugo, cijeniće vašu kreativnost i entuzijazam. Višak energije iskoristite za rekreaciju. Odlazak u teretanu pokazaće se kao pametan izbor, dok će umjetnički nastrojene Bikove opuštati slikanje i pisanje.

 

Blizanci

BlizanciPosvetite više pažnje porodici. Ako između vas ima nekih neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, izbjegavajući svađe. Mjesečev položaj pojačaće agresivnost i mogućnost ne baš ugodnih rasprava. Kontrolišite postupke, nastojite ne kasniti na posao i dogovore. Neko će vas optužiti da ga ogovarate iza leđa.

 

Rak

RakNeke vaše odluke naići će na otpor bližnjih. Prilično će se truditi da vam pomognu da spoznate kako su njihovi savjeti ipak najbolji. Mlađe će roditelji opteretiti prevelikim očekivanjima. O tome kako ćete provesti ovaj dan, uveliko zavisi od načina na koji ćete se postaviti prema drugima i njihovim željama.

 

Lav

LavSpretno ćete ulaziti u nove poslovne projekte, dobro raspolagati imovinom te raspodijeliti finansije. Ipak, neki će dokumenti, ugovori i rješenja kasniti. Mogli biste se naći u strastvenom zagrljaju zauzete osobe. Otežavajuće okolnosti nećete doživljavati kao prepreku. Prepustićete se čaroliji trenutka, ne razmišljajući o tome šta će biti sutra.

 

Djevica

DjevicaOmalovažavaćete probleme pa će vam takav stav olakšati snalaženje u poslovnim vodama. Dobro ćete se snalaziti i brzo reagovati na novonastale okolnosti. Opustićete se, pokazujući se upravo onakvima kakvi jeste, ne brinući o mišljenju okoline. Komunikacija s vama biće ugodna pa bi vam neke osobe mogle otvoriti dušu.

 

Vaga

VagaIzbjegavajte brojnija društva i skupove, bez obzira radilo se o prijateljima, porodici ili poslovnim partnerima. Provedite što više vremena s onima koji vas nesebično vole. Djeca bi se mogla odupirati vašim vaspitnim metodama i ponašati se vrlo svojeglavo. Na trenutak ćete posumnjati u svoje roditeljske sposobnosti i vaspitne metode.

 

Škorpija

ŠkorpijaUz pojačanu koncentraciju uspješno ćete obaviti teške zadatke. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite odazvati se na pozive ili poruke koje danas dobijete. Svidjeće vam se nastup osobe suprotnog pola, koja bi vam mogla postati prijatelj, a možda i nešto više od toga.

 

Strijelac

StrijelacU radnoj sredini osjećaćete se nesigurno i nedoraslo zadacima. Nemojte oklijevati zatražiti pomoć kolege u kojeg imate povjerenja – pad koncentracije može se dogoditi svakome pa i vama. Napravite nešto lijepo za sebe, otiđite na masažu ili priuštite sebi opuštajuću kupku. Boravak na svježem vazduhu takođe će imati iscjeljujući efekat.

 

Jarac

JaracBićete traženi i moraćete žrtvovati svoju privatnost da biste zadovoljili znatiželju ili potrebe šire javnosti. Politika, umjetnost, građevinarstvo i finansije biće prodručja u kojima ćete se profesionalno dokazati. Zanimljivi emotivni kontakti ostvarivaće se na putovanjima ili tokom boravka u inostranstvu. S nekim ćete se dopisivati.

 

Vodolija

VodolijaPretjerana zaokupljenost vlastitim problemima učiniće od vas nezadovoljnu osobu. Pokušajte kod sebe potaknuti malo više saosjećajnosti. Planete bi mogle stvoriti prigodu za flert ili simpatiju s osobom s kojom radite. Vodolije u braku biće previše zaposlene i nedovoljno okrenute porodici.

 

Ribe

RibeOčekuje vas nervoza u kućnim i porodičnim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Okolnosti vam nameću odgovornosti u kojima se teže snalazite. Uz povećanu disciplinu i ispravna razmišljanja, možete stvari staviti na pravo mjesto. Poslovni zastoji trebali bi vas ojačati, a ne učiniti slabima. Pokažite više inicijative!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info