Kako da pronađete idealan kroj pantalona za vašu figuru

0

Kupovina odgovarajućih pantalona za vaš tip tijela može da bude veoma frustrirajuća. Vaš cilj je da pronađete nešto što vam dobro stoji, ali i da u isto vrijeme prikriva sve nedostatke.

Saznajte koji su to idealni modeli pantalona za vašu figuru.

Dame sa sitnijom građom


Za vas su idealne potpuno uske farmerice ili one od samota zato što će vas vizuelno učiniti višom. Odaberite neke u boji da bi efekat bio još jači.

Za vitke dame


Pantalone ravnog kroja odličan su izbor za dame sa dugim nogama i vitkim strukom. Možete nositi i one koje se od koljena blago šire prema dole. Obavezno povedite računa da vam nisu prekratke te da njihov rub pada ispod pete.

Pantalone za krupnije dame


Izaberite pantalone sa širokim nogavicama koje će prekriti sve vaše “nedostatke”. Takođe, za vaš tip tijela odlične su i one sa naborima ili sitnim, uzdužnim prugama koje će vas učiniti mršavijom. Ove pantalone u kombinaciji sa laganom bluzom i visokim štiklama će vam dati elegantan i moderan izgled.

Dame sa dječačkom građom


Ako ste sitnije građe i bez oblina, onda su vam potrebne pantalone koje će ih vizuelno napraviti. Najbolji izbor su one sa niskim strukom. Pantalone sa visokim strukom u kombinaciji sa košuljom uvučenom unutra te kratkom jaknom takođe su pun pogodak.

Za dame sa oblinama


Za figuru u obliku pješčanog sata idealne su pantalone koje do koljena padaju ravno pa se onda vidljivo šire. One će naglasiti vaš uski struk, a prikriti široke kukove.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info