Dnevni horoskop za 25.08.2014.

0

Ovan

OvanZavodljivim izgledom i šarmom privući ćete pažnju drugih. Neko će vam se udvarati i u romantičnim trenucima otkriti vam svoje skrivene emocije. Bićete spremni na saradnju i druženje, živahni i preduzetni. U poslovnoj sredini nailazićete na podršku i odobravanje. Dan je povoljan i za kupovinu odjeće, kozmetike i kućnih ukrasa.

 

Bik

BikBližnji neće biti u stanju odraditi svoje zadatke pa će ih prenositi na vas. Zbog nedostatka vremena i fizičkih mogućnosti, nećete biti u stanju svemu i svakome udovoljiti. Razgovarajte o svojim brigama i one će se prepoloviti. U ostvarenju intimnog sklada pomoći će vam vjera u ljubav, komunikacija s partnerom i popustljivost.

 

Blizanci

BlizanciPovećava se vaša kreativnost i interes za intelektualne poslove. Imate vrlo dobru sposobnost prosuđivanja pa će odluke koje donesete biti dobre. Mnogi će doživjeti novu ljubav i uzvraćene emocije. Privlačiće vas sve što je drugačije i novo pa ćete tragati za podsticajnom literaturom koja bi vas zaokupila na pozitivan način.

 

Rak

RakZateći ćete se u nezgodnim situacijama za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i izuzetna domišljatost. Nikud ne srljajte, strpite se. Situacija na finansijskom planu je osrednja, što upućuje na veću štednju. Dobra organizacija aktivnosti biće ključna, ako želite izbjeći stres ili ograničavajuće okolnosti.

 

Lav

LavIzmeđu niza društvenih obaveza, pronađite vremena za sebe. Probudite i izrazite vlastite kreativne sposobnosti. Više kretanja ili posjećivanja mjesta gdje se kreće mnogo ljudi, dovešće vas u situaciju da upoznate novu simpatiju. Lavovima u braku pojačaće se osjećaj bliskosti i razumijevanja. Ipak, teško se borite s ljubomorom.

 

Djevica

DjevicaUmor i nezadovoljstvo pratiće vas dobar dio dana. Razmislite o nedavnim propustima i razlozima koji su vas doveli u ovakvu situaciju. Najugodnije ćete se osjećati u društvu knjiga, muzike, filmova, ali i u bavljenju sportom. Nerviraće vas zahtjevi ukućana i kućne obaveze. Nećete pogriješiti ako odbijete poziv za druženje i posvetite se sebi.

 

Vaga

VagaSve ste uspješniji u rješavanju svakodnevnih teškoća. Popularni ste, traženi i vaš ugled raste. Nadređeni primjećuju koliko se trudite i koliko ste uporni u rješavanju i najtežih radnih zadataka. Osjećaćete višak energije koji nećete znati kanalisati. Sport je dobrodošao u vaš život, ali i meditacija, nešto što će vas okrenuti sebi.

 

Škorpija

ŠkorpijaNastojaćete biti drugima na raspolaganju, ali će vam se to obiti o glavu. Moguće su nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pažnje. Ako održavate tajnu ljubavnu vezu, mogli biste je prekinuti i svoj žar usmjeriti prema nekom ko je slobodan. U odnosu s roditeljima biće dramatično, ali nekoliko lijepih riječi moglo bi sve popraviti.

 

Strijelac

StrijelacDan će proteći ugodno, osim ako izuzmemo goste u kući, zbog kojih nećete imati ni trenutka odmora. Ako još niste preboljeli nedavni prekid ljubavne veze, dobićete priliku raščistiti nedoumice. Bez dvoumljenja nazovite partnera i zatražite razgovor – dobićete odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Moguća je posjeta rodbine iz druge države.

 

Jarac

JaracPreviše ćete potiskivati svoje potrebe i želje pa će se u vašem ponašanju očitavati napetost i nepovjerenje. Odolite svim iskušenjima, nemojte se svađati, a ni brzopleto prekidati ljubavnu vezu samo zato što ste mrzovoljni i neraspoloženi. Izvjesna je velika žrtva za dobrobit osoba koje volite, a što će vam se vratiti dvostruko.

 

Vodolija

VodolijaPartner će sumnjati u vaše emocije ili vjerodostojnost vaših odluka. Doživljavaće vas nedokučivima i neuhvatljivima. Razgovarajte s njim, razjasnite nesporazume. Zbrka u mislima i sklonost da u istom trenutku radite nekoliko stvari, umanjiće kvalitet obavljenih zadataka. Praktikujte sport i aktivnosti koje vas mogu opustiti.

 

Ribe

RibeMnogo ćete telefonirati, biti na internetu ili na putu. Nađite vremena za odmor. Novi ljubavni počeci nisu mogući prije nego riješite stvari koje naizgled nemaju veze s ljubavi. Odnos davanja i primanja tjera vas na razmišljanja – mijenjate sebe! Mogli biste posjetiti doktora ili stomatologa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info