Dnevni horoskop za 22.08.2014.

0

Ovan

OvanKomunikacija s ukućanima oduzimaće vam mnogo energije. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne izlijećite se s obećanjima koja, zbog nedostatka vremena, nećete moći ispuniti. Čuvajte se fizičkih napora, pazite šta jedete i šta govorite, jer će drugi s kritikom popratiti neke vaše izjave i postupke.

 

Bik

BikIsticaćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje, a možete računati i na pomoć okoline. Vjera u sebe i samopouzdanje biće vaši najveći aduti. Porodična zajednica postajaće vam sve važnija pa ćete ulagati znatnu količinu energije kako biste je učvrstili. Imaćete intenzivnije kontakte s rodbinom.

 

Blizanci

BlizanciPred vama je dan povećane aktivnosti, ne nužno vezane za radno mjesto. Podvrgnućete se terapiji, dijeti ili rekreaciji. Pozitivna rješenja nekih molbi i konkursa mogli biste dobiti na temelju starih zasluga i protekcije. Posezaćete češće za novčanikom. Nemojte stres liječiti nepromišljenim kupovinama.

 

Rak

RakPorodična situacija zahtijeva da preuzmete obaveze ili se izjasnite o svojim planovima. Ugodnija događanja očekuju zaljubljene i one koji su u braku. Povezanost zajedničkim ciljevima zbližiće vas s partnerom, dok odnosi u poslovnoj sredini pod uticajem Venere donose ugodne kontakte sa šarmantnim i važnim ljudima.

 

Lav

LavOslonite se na vlastite snage i sposobnost improvizacije. Susretaćete se s novčanim odgodama ili komplikacijama. Pojačanim oprezom izbjeći ćete intrige i ogovaranja. Ne govorite otvoreno o svojim intimnostima i privatnom životu, osim u krugu najbližih prijatelja. Ako imate glavobolju, uzrok je izloženost stresu.

 

Djevica

DjevicaSlijedite ambicije, ma koliko vas to živaca koštalo. Posvetite se obavezama i nemojte posustajati uprkos zaprekama i teškoćama. Vaš trud možda neće odmah biti nagrađen i možda nećete imati vremena za odmor i ljubav, ali u bliskoj budućnosti to će dati rezultate. Požrtvovan rad i zalaganje mogu vas učiniti miljenicima šefova.

 

Vaga

VagaVaš rad moraće biti što kvalitetniji i što bolje prihvaćen od onih kojima je upućen, u protivnom će interes za njega padati. Primijetićete šefovu nenaklonost, koji bi mogao ograničavati vaše napredovanje. Partner pred vas postavlja zahtjeve koje niste u stanju ispuniti. Dajte mu do znanja da je vaša ravnodušnost posljedica umora.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrivlačiće vas svijet alternative medicine i duhovnosti, a nije isključeno da vas počne zanimati i meditacija. Željećete doznati više o sebi ili protumačiti neke događaje za koje nemate logičnih objašnjenja. Zaposlene očekuje uspjeh u poslovima povezanima s trgovinom, strancima, farmacijom, knjigovodstvom i novinarstvom.

 

Strijelac

StrijelacAko se dosjetite neobičnog načina za povećanje prihoda, dobro razmislite prije nego što krenete u akciju. Ako se zamisao pokaže isplativom, sprovedite je u djelo. Ljudi će imati povjerenja u vas. Tražiće vaš savjet ili društvo i u neprikladnim trenucima, ali vama to neće smetati. Kod kuće će biti živahno, čak previše za vaš ukus.

 

Jarac

JaracTeško uspijevate pomiriti poslovni i emotivni život, a zauzimanje na obje strane rezultuje umorom. Ne radite stvari preko volje, jer ništa nećete postići. Ne dopustite da vas isprovociraju osobe koje nisu vrijedne vaše pažnje. Ako se uključite u društvena zbivanja, vaše će zadovoljstvo biti veće, a osjećaj nemoći netragom nestati.

 

Vodolija

VodolijaSumnjičavi ste oko poslova ili kadrovskih promjena koje vam nude ili koje se vas posredno tiču. Pokušajte argumentima amortizovati te sumnjive promjene ili ih preusmjeriti tako da imate koristi od njih. Ne kalkulišite previše kada su u pitanju osjećaji. Osobi do koje vam je stalo neće se svidjeti takvo ponašanje.

 

Ribe

RibePlanetarni uticaji pospješiće kontakte sa suprotnim polom. Večernji izlazak od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi prerasti u pravo uzbuđenje i sreću. U ophođenju s ljudima bićete samouvjereni i pomalo brzopleti. Višak energije najbolje ćete potrošiti baveći se nekim sportom. Prednost dajte aktivnostima na svježem vazduhu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info