9 stvari koje nikada ne biste trebali čuti od muškarca

0

Nije da mi ne volimo svašta pitati i reći, ali postoje određene stvari koje jači pol kaže, a koje su prilično iritantne i vrijeđaju inteligenciju. Upravo sledećih devet nisu nimalo privlačne i bilo bi dobro da se zapitate šta uopšte radite s takvim muškarcem.

“Muškarci su racionalniji, a žene emotivnije”


I mačke vole crvenu boju, psi slušaju jedino Beethovena, a onaj fikus tamo pored vrata je tvoj rođak. Čekaj, ja i jesam mislila da pravimo besmislene izjave! Šta, ti si ozbiljan?

“Ti nisi kao druge žene, ti si baš cool


Znam da pokušavaš da mi daš kompliment, ali kada izjaviš da sam ja super opušteni “izuzetak”, da ne kažem “izrod”, među svim ženama koje si upoznao u životu, to je prilično uvredljivo za mene kao ženu koja poštuje druge žene.

“Ti si veoma zabavna/pametna za ženu”


Oh, hvala ti! Nadam se da ću se jednog dana izdići iznad toga i biti pametna kao ljudsko biće, ali ovo je zaista velika čast! Aha.

“Sve žene žele da se bogato udaju”


Neke žene žele da se udaju bogato. Druge žele da se udaju za muškarca kojeg vole, bez obzira da li je on bogat ili siromašan ili vanzemaljac čija je valuta paunovo perje. Treće uopšte ne žele da se udaju. E, dragi moj, tako to funkcioniše!

“Nije mi jasno zašto žene vole kretene”


Da, cijela ta situacija u kojoj se ti pretvaraš da si kreten samo da bi se svidio ženama funkcioniše samo kod žena koje ne vole sebe. I, to je osuđeno na propast.

“Žene ne vole fine muškarce”


Ponovi to još jednom, možda shvatiš šta si rekao. I, ne, nismo nimalo lude za samoprozvanim “finim” momcima koji po cijeli dan sjede i pretvaraju se da su povrijeđeni, jer nam se ne sviđaju. Vjeruj mi, nećeš dobiti seks samo zato što si ženi pridržao vrata dok je izlazila iz radnje.

“Potajno se nadaš da napustiš posao i postaneš domaćica, zar ne?”


Ne, ali čak i da jeste tako, tu ne bi bilo ništa pogrešno. Biti domaćica koja ima djecu veoma je zahtjevan i težak posao. Možda čak i najteži.

“Žene ne znaju voziti”


Bože, ti stvarno nemaš nimalo mozga!

“Smiri se!”


Ne mogu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info