Dnevni horoskop za 20.08.2014.

0

Ovan

OvanOsjećaćete se opušteno. Bićete manje opterećeni onim što dolazi i više uživati u malim, običnim stvarima. Vješto ćete držati odstojanje od nepoželjnih situacija ili ljudi. Slobodni će više izlaziti i stvoriti sebi prigode za nova poznanstva. Radna sredina će biti pod utiscima vašeg elana te ćete pomoći onima koji malo zastajkuju.

 

Bik

BikBilo da su u pitanju posao ili ljubav, očekuju vas neobične situacije i nova iskustva u kojima ćete se odlično snalaziti. Privlačiće vas ono oko čega ćete se trebati potruditi pa ćete uživati u situacijama i zadacima koji traže domišljatost. Smisao za šalu biće vaš zaštitni znak pa ćete privlačiti pažnju gdje god se pojavite.

 

Blizanci

BlizanciAko ste na prelomnoj tački u profesionalnom životu, moguć je završni čin kojim ćete okruniti dosadašnji rad. Sve vezano za učenje, putovanja, medije, trgovinu i komunikacije otvara put napretku. Rado ćete birati društvo ljudi koji vas nadahnjuju i dijele iste sklonosti. S partnerom ćete uspostaviti bolju komunikaciju i riješiti nesuglasice.

 

Rak

RakNe ustrajte tvrdoglavo na svojim stavovima u nekim stvarima, naročito ako i sami znate da su pogrešni. Ako pristanete na ustupke ili ako priznate da niste u pravu, neće vam se ništa loše dogoditi. Ono što vam treba je malo mira i mogućnost da u glavi opet prevrtite neke situacije iz prošlosti. Nešto ćete shvatiti.

 

Lav

LavRješavanje poslovnih problema pomoći će vam da sredite sebe i svoje intimne veze. Imaćete partnerovu podršku u stvarima koje su vam važne. Ako ste sami, u prijateljskom krugu postoji potencijalna simpatija pa zato ne odbijajte pozive na zabave. Osoba za koju ste mislili da se ljuti na vas, izaći će vam u susret sa savjetom.

 

Djevica

DjevicaNerado ćete ispunjavati šefove naredbe. Preko volje ćete obavljati dosadne poslove, a rastrešenost i povremeni nemar biće krivci zbog kojih ćete zametati dokumente ili zaboravljati da obavite određene zadatke. U odnosu s partnerom biće vam potrebno mnogo takta, kako biste izbjegli potencijalno neugodnu svađu.

 

Vaga

VagaNapišite ljubavno pismo ili pošaljite SMS osobi koju volite, a s kojom možda imate problema ili ste prekinuli vezu. Velike su šanse da dobijete povratni odgovor kakav priželjkujete. Bićete probojni i puni kreativnih ideja. Putujte i povežite se s inostranstvom, jer ćete na toj relaciji imati mnogo koristi.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrecizno ćete razdvajati bitno od nebitnog, poštovati rokove i dokazati se u poslovima vezanim uz medije, trgovinu i finansije. Ulaganja i razni oblici štednje i osiguranja zaokupljaće vašu pažnju. Mogli biste oročiti ili uložiti svoju ušteđevinu, uključiti se u stambenu štedionicu ili obilaziti banke u potrazi za najpovoljnijim kreditom.

 

Strijelac

StrijelacPokušajte poslovne aktivnosti svesti na minimum, jer će vam malo toga polaziti za rukom. Izađite na kafu s prijateljima, idite u bioskop. Ako radije ostajete kod kuće, posvetite se onima koje volite. Što prije izgladite nesporazum s članom porodice – ne razmišljajte o tome ko je u pravu. Najvažnije je pokazati dobru volju.

 

Jarac

JaracNemojte izostaviti doručak, jer će vam trebati snage da sve stignete obaviti. Zaposleni će raščišćavati neke stare nedovršene poslova. Savjetuje vam se više pokreta, fizičkih aktivnosti i kontakata s ljudima, jer ćete biti izrazito komunikativni i jasnih shvatanja.

 

Vodolija

VodolijaNesporazum između vas i jednog prijatelja navešće vas da razmišljate gdje ste pogriješili. Najvjerovatnije ste se našli na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Vaš prijatelj najverovatnije ima finansijske poteškoće o kojima mu je neprijatno da govori. Sačekajte nekoliko dana i provjerite kako stvari stoje. Sigurno će tada biti raspoloženiji za priču.

 

Ribe

RibeMogli biste biti svadljivi. Nemojte dopustiti da emocije ugroze vašu moć rasuđivanja. Porodični i stambeni problemi postaju sve intenzivniji, ali ćete ih uspješno riješiti. U partneru potražite oslonac i nemojte ništa odlučivati na svoju ruku. Iskoristite priliku za razgovor s osobom koja vam može dati dobar poslovni savjet.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info