Dnevni horoskop za 15.08.2014.

0

Ovan

OvanDruženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet u pravom trenutku. Drugi će se iskreno truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. U ljubavi se pouzdajte u svoju odličnu intuiciju. Uz samo malo dobre volje, produbićete odnos s partnerom i riješiti probleme koji su nagrizali vaš brak ili vezu.

 

Bik

BikRazmišljaćete o prošlosti, pokušati obnoviti ili do kraja riješiti neke odnose koje ste zanemarili. Moguće su tajne poruke ili potezi koje ćete pomno skrivati od osoba s kojima su povezani. Osjećaćete se kao da ste sami na svijetu, ali to će vas osnažiti i dati vam zrelost i iskustvo. Brinućete se za stariju osobu u kući.

 

Blizanci

BlizanciSlobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu, riješiti neki problem, uspostaviti stari sklad. Imaćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Dan je pogodan za odlazak na put, susrete s prijateljima i sve oblike komunikacije.

 

Rak

RakSumnjama i ljubomorom nećete mnogo postići. Raščistite ljubavni nesporazum, jer bi vam se moglo dogoditi da situacija krene u neočekivanom pravcu. Prionite na dovršavanje poslova koje ste odgađali, čišćenje stana ili pospremanje ormara – fizička aktivnost će vam pomoći da se osjećate bolje.

 

Lav

LavVaše će se aktivnosti vrtiti oko druženja, razgovora s prijateljima i komunikacijom s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na večeru ili zabavu, na kojima ćete upoznati zanimljive osobe. Zaljubljeni će uživati u romantičnoj večeri u dvoje. Oni kreativniji mogli bi preurediti stan, napraviti razmještaj ili farbati zidove.

 

Djevica

DjevicaNeće vam manjkati privlačnosti i ljubavnog žara pa će mnogi uživati uz svog partnera ili se naći u novom zagrljaju. Mnoge među vam zaokupiće novčana situacija, otplate zajma ili pitanje naslijeđenih stvari. Ali bolje je takva razmišljanja ostaviti za drugi dan, a današnji podredite zabavi i odmoru.

 

Vaga

VagaNerazriješeni odnosi neće podnositi odgodu. Istupićete partneru sa zahtjevima koji vam ne odgovaraju ili će daljnji suživot iziskivati više napora s obje strane. Nerad i pasivnost vode vas u depresivno raspoloženje i traženje utjehe u hrani. Pokrenite se. Godiće vam češći boravak u prirodi, otvorenim, svijetlim i prozračnim prostorima.

 

Škorpija

ŠkorpijaPresudan element u ljubavnom životu biće uspostavljanje kvalitetne komunikacije s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Slobodni će se zateći u blizini osobe koja im se sviđa. Učinite sve da vas opazi. Više vježbanja umanjilo bi tegobe s kčmom. Vozite bicikl, šetajte.

 

Strijelac

StrijelacBićete u svom elementu, veseli i bezbrižni. Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kafe s prijateljima odnosiće prilično vremena, ali ćete u tome uživati. Veče je stvoreno za druženja, proslave, zabave. Zato, ako baš ne morate, nemojte boraviti u kući. Različita iznenađenja su moguća, čak i nagli obrt u ljubavnom životu.

 

Jarac

JaracNemojte pokvariti dan nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima glede nedavnog događaja. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počeće se odmotavati. Ako vam se čini da partner očekuje od vas više nego mu želite ili možete dati, to mu jasno stavite do znanja.

 

Vodolija

VodolijaSusretljivost i simpatije rodbine vašeg partnera pridonijeće vašem ljubavnom skladu i bliskosti. Raščistite odnos s bratom ili sestrom, čak i ako to podrazumijeva povišeni ton. Ako se nađete u društvu, nekog ćete oduševiti sposobnošću komuniciranja ili verbalnim nadmudrivanjem. Moguća je simpatija ili početak nove ljubavne priče.

 

Ribe

RibePovedite računa o svojim troškovima, neplaćenim računima, kamatama. Odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta. Nečije udvaranje ili poziv za izlazak će vas razveseliti, posebno ako ste već neko vrijeme sami – pružite drugoj strani šansu. Mnogi među vama danas će otputovati na more.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info