Dnevni horoskop za 12.08.2014.

0

Ovan

OvanRezultati vašeg prijašnjeg rada pomoći će vam da okrenete stvari u svoju korist. Moglo bi vam se činiti da se vrtite u krug, posebno ako se budete previše okretali prošlosti. Hrabro krenite naprijed. Ako niste raspoloženi za ljubavnu akciju, ne zaboravite na dobre provode s prijateljima. U vašoj ljubavnoj vezi zasad teče sve po planu.

 

Bik

BikImaćete osjećaj da vas na poslu ne cijene i da je sav vaš trud uzaludan. Ne brinite, neko ipak vodi računa o vašoj učinkovitosti. Ukoliko nastavite s dobrim rezultatima, vrlo ćete brzo dobiti i zasluženo priznanje. Ako razmišljate o promjeni frizure ili nekom drugom estetskom zahvatu, dan je savršen za provođenje ideje u djelo.

 

Blizanci

BlizanciRadni elan i entuzijazam biće vam potpuna nepoznanica. Obaveze ćete obavljati preko volje i jedva dočekati kraj radnog vremena. Najbolje će vas opuštati čitanje beletristike ili dobra komedija. Partner će vas pokušati razveseliti večerom ili pozivom na izlazak. Iako vam se u prvi mah neće dati, pristanite. Nećete požaliti.

 

Rak

RakŽedni znanja, razmišljaćete o doškolovanju i stručnom usavršavanju. Nemojte se previše dvoumiti, čega god da se dohvatite ispostaviće se da ste dobro postupili. Predstoje vam dobre vijesti po pitanju pravnih tijela i sudskih sporova. Slobodne očekuje susret sa zanimljivom osobom, najvjerovatnije nekim iz druge države.

 

Lav

LavUgodno će vas iznenaditi sposobnost, snalažljivost i kooperativnost bliskih kolega i saradnika. Pružiće vam se prilika za veću zaradu ili širenje posla, posebno ako ste privatnik. Iako ćete vi i ljubavni partner težiti istim ciljevima, bezrazložno će vas mučiti njegova prošlost i ljubomora prema osobi koja vam nije suparnik.

 

Djevica

DjevicaZbog naglosti i nepromišljenosti reći ćete ili uraditi nešto za šta ćete snositi odgovornost. Mogli biste poslovno sarađivati s ljudima “nezgodnih” karaktera pa budite strpljiviji. Riječi će vam biti jasne, misli artikulirane, ali ljubavni postupci nedosljedni i prevrtljivi. Osoba koja je zaljubljena u vas patiće zbog vaših postupaka.

 

Vaga

VagaMotivisani ste i odlučni u namjeri da se na poslu maksimalno dokažete. Kolege će od vas tražiti savjete i pomoć, što ćete im bez razmišljanja i pružiti. U ljubavnim vezama vladaće sklad i razumijevanje, iako ste pomalo ljubomorni. Trebali biste vjerovati partneru na riječ, a ne stalno sumnjati u njega.

 

Škorpija

ŠkorpijaDobrog ste raspoloženja i vrlo privlačni. Suprotni pol će vas primjećivati, što će itekako goditi vašem egu. I na poslu ćete se, zahvaljujući svom šarmu, uspjeti okoristiti. Dosadne i naporne zadatke ćete nonšalantno prebaciti na druge kolege, koji se neće mnogo buniti. Danas vam jednostavno niko neće moći ništa odbiti.

 

Strijelac

StrijelacŽudićete za mirom i tišinom, ali ćete stalno biti u pokretu. Član bliže porodice zatražiće od vas uslugu koja će vam oduzeti mnogo vremena i nerava. Istovremeno ćete imati sasvim dovoljno svojih obaveza pa ćete nakon svega biti premoreni i nervozni. Pripazite da u takvoj atmosferi svoju ljutnju ne iskalite na partneru.

 

Jarac

JaracMa koliko vam se činilo da se od vas očekuje nemoguće, učinite ono što morate. Tako ćete dokazati drugima, ali i sebi, da ste dorasli svim izazovima. Ugodna i korisna iskustva doživjećete na putovanju. Više mislite na sebe. Meditacija, joga ili šetnje odlično će djelovati na vaše psihičko zdravlje. Izbjegavajte obilne večernje obroke.

 

Vodolija

VodolijaU centru pažnje će biti intelektualni rad. Sve što je vezano uz medije, pisanje, čitanje i komunikaciju donijeće vam finansijsku korist. Mnogo vremena provodićete za računarom, u učenju i intelektualnoj nadogradnji. Izbjegavajte razgovore intimnije prirode u poslovnom okruženju. Kada je zdravlje u pitanju, poslušajte intuiciju.

 

Ribe

RibeZbog izvrsnih poslovnih rezultata najprije ćete moći zahvaliti svojoj izoštrenoj intuiciji i odvažnosti. Nećete se bojati rizičnih situacija. Hrabro ćete se upuštati u poslovne pustolovine te uz malo sreće iz njih uspjeti izvući maksimum. Suprotni pol smatraće vas izrazito privlačnima pa vam se smiješe nova poznanstva i zanimljivi susreti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info