Dnevni horoskop za 09.08.2014.

0

Ovan

OvanNemojte se prepustiti tmurnim mislima koje vode u samosažaljenje. Organizujte sebi aktivan dan kako biste što manje mislili na probleme. Mogli biste imati ozbiljan razgovor sa starijom osobom, ali nije nužno da ćete imati podređenu ulogu ili da ćete biti kritikovani. Ophođenje s prijateljima ili znancima biće vrlo ugodno.

 

Bik

BikVeseli ste i puni optimizma pa ćete privlačiti pažnju drugih. Naći ćete se u većem društvu, okruženi istomišljenicima i pripadnicima suprotnog pola. Neki će planirati putovanje izvan granica, a neki na njega danas i krenuti. Slobodne bi mogla privući harizmatična osoba snažne ličnosti i bogatog životnog iskustva.

 

Blizanci

BlizanciRijetko ćete mirovati. Vrijeme ćete provoditi pred računarom, bilo u zabavne svrhe ili tražeći sadržaj koji vas zanima. Odnos s partnerom postaje sve bolji i prisniji, što vas posebno raduje. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu pa će bližnji uživati u vašem društvu. Osoba kojoj se sviđate mogla bi vam ponuditi nešto više.

 

Rak

RakAko osjećate da partner očekuje od vas više nego što mu želite ili možete pružiti, razmislite nije li vrijeme za ozbiljnije promjene u ljubavnom životu. Možda nedovoljno komunicirate, uvijek očekujući da ono drugo “pročita” šta želite, mislite ili osjećate. Ne uplićite se u svađu vama dragih ljudi.

 

Lav

LavOčekuju vas trenuci neraspoloženja s kojima ćete najlakše izlaziti na kraj bez tuđe pomoći. Tvrdoglavost je pojačana, a u nekim slučajevima i korisna, jer tjera od vas dosadne i nervozne ljude. Mogući su povremeni bolovi u leđima, glavobolje i umor kojih ćete se uspješno riješiti snom. Odgodite obaveze koje nisu hitne.

 

Djevica

DjevicaDan je idealan za razgovor s članovima porodice, posebno ako postoji neriješen problem. Bićete puni ideja i prijedloga. Znaćete kako bi se nešto trebalo uraditi i ponuditi rješenje kojim bi se brže došlo do cilja. Ne zatomljujte osjećaje prema osobi koja vam se sviđa. Da bi vas druga strana primijetila, morate biti direktniji.

 

Vaga

VagaSmanjite svoja očekivanja. Zasad vam partner neće moći posvetiti previše pažnje i vremena, što bi vas moglo zabrinuti ili učiniti ljubomornima. Povećana je mogućnost porodičnih svađa. Ako se ne zaustavite na vrijeme biće i žešćih rasprava. Vodite računa o novcu, ali i o neplaćenim računima.

 

Škorpija

ŠkorpijaOdahnućete od nekih zbivanja ili osoba. Stres koji vas je pratio ustupiće mjesto unutrašnjem miru. Bićete manje napeti. Zabavljaće vas sjedenje u kafićima, učestvovanje u bezazlenim tračevima i dugi telefonski razgovori. Zbivanja na ljubavnom planu poprimiće željeni predznak – krenite u akciju osvajanja!

 

Strijelac

StrijelacMladi parovi će razmišljati o vjenčanju, a oni u braku o potomstvu. Mijenjaćete ljubavne navike i pokazati zrelost i odgovornost koja će se najviše svidjeti vašem partneru. Ne dopustite da finansijski problemi bace sjenu na vaš odnos. Ako se radi o preseljenju ili kupovini stana, idućih dana su mogući pozitivni preokreti i rješenja.

 

Jarac

JaracNađite se s prijateljima ili članovima porodice. Godiće vam svaka promjena, a i sami ćete biti zanimljiv sagovornik drugima. Zbog Mjeseca u znaku bićete intuitivni, pa ćete se spontano doticati tema za razgovor koje odgovaraju vašim sagovornicima. Neki će vam se i otvoriti pa ćete se naći u ulozi savjetodavca.

 

Vodolija

VodolijaPovešće se rasprava oko novca, ulaganja ili nasljedstva. Nisu isključene svađe, posebno ako neko u porodici ima drugačije planove od vaših. Trenuci osame biće nužni za psihofizičku ravnotežu. Povucite se u svoj svijet ako osjetite umor i zasićenost. Smanjena vam je spretnost i koordinacija pokreta pa se pripazite padova.

 

Ribe

RibePrijepodnevne kafe, večernji izlazak ili novi hobi učiniće da se osjećate dobro. Neki će se upustiti u flert koji će biti test njihove vjernosti prema partneru. Prijatelji će vas pozivati na razne proslave i zanimljive društvene događaje. Moguća su nova poznanstva koja će se pokazati ne samo ugodnima, nego i korisnima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info