Produžen rok projekta lojalnosti u Mercatoru

0

Putni program Scandinavia po cijenama nižim do 70 odsto, sve do 30. septembra

Banja Luka, 8.8.2014. – Zbog velikog interesovanja kupaca, Mercator BL produžio je rok za sakupljanje naljepnica kojima se ostvaruje popust do 70 odsto na odabrane proizvode putnog programa Scandinavia. Naljepnice kojima se nagrađuje svaka kupovina preko 10 KM mogu se sakupljati do 14. septembra i iskoristiti do 30. septembra 2014. godine.

Interesovanje kupaca za ovaj Projekat lojalnosti i veliki broj već ostvarenih kupovina iz putnog programa Scandinavia prevazišao je naša očekivanja. Iako je planirano da Projekat završi 30. avgusta, zbog velikog interesovanja i potražnje, u Mercatoru smo odlučili da rok za kupovinu ovih kvalitetnih proizvoda produžimo za mjesec dana. Pravila su i dalje ista, dovoljno je da kupac donese pravilno ispunjen kupon sa naljepnicama u objekte Mercatora u Banjaluci, Gradišci, Brčkom, Prijedoru, Kotor Varošu i Laktašima i dobija mogućnost ostvarivanja popusta na kasi. Kao i u svim akcijama, korisnici PIKA kartica imaju dodatne povlastice, jer uz manji broj naljepnica dobijaju iste popuste na proizvode.

Scandinavia proizvodi za putovanja su izuzetnog kvaliteta. Koferi, torbe i ruksaci prilagođeni su putovanjima na ljetovanje i zimovanje, jednodnevnim i višednevnim izletima, poslovnim putovanjima na bilo koju destinaciju – bilo kojim prevoznim sredstvom. Idealni su i za mlađe i za starije osobe, jer su nevjerovatno praktični i vrlo lako prenosivi. A za još veću komfornost prilikom putovanja, za kupovine 2 kofera iz projekta, kupci na poklon dobijaju jastuk za putovanje na naduvavanje.

Mercator BL svojim kupcima želi u svakom trenutku omogućiti povoljnu i ugodnu kupovinu te omogućiti dodatne pogodnosti za svoje najvjernije kupce, korisnike Pika kartice.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info