m:tel i Open IPTV predstavljaju novu seriju iz originalne HBO produkcije – “Hirurg”

0

Ne propustite premijeru nove serije na kanalu Cimemax CinPRO u sklopu Open IPTV-a

Open IPTV i HBO s ponosom najavljuju ekskluzivnu premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije „Hirurg“ (The Knick) koja će premijerno biti prikazana u subotu, 9. avgusta u 22.00 časa, ekskluzivno putem m:tel Open IPTV-a na kanalu Cinemax. Premijerna epizoda biće dostupna i ostalim korisnicima Open IPTV-a, koji nemaju dodatni Cinemax paket, i to putem kanala CinPRO koji će samo ovom prilikom biti dostupan besplatno svim Open IPTV korisnicima, na poziciji 706.

Radnja serije smještena je u Njujorku, 1900. godine.  Bolnica Nikerboker je dom inovativnim hirurzima, bolničarkama i osoblju koje pomjera granice medicine u vrijeme kad je stopa smrtnosti bila zapanjujuće visoka, a antibiotici nisu postojali. Novopostavljeni načelnik hirurgije je briljantni, arogantni otpadnik, dr Džon Tekeri, s čijom zavisnošću od kokaina i opijuma mogu da se mjere samo njegova ambicija za medicinskim otkrićima i želja za dobrim glasom među svojim kolegama.

U bolnicu sa samo bijelim osobljem i pacijentima, dolazi izuzetno talentovan Afroamerikanac, diplomac Harvarda, dr Aldžernon Edvards, koji mora da se bori za poštovanje dok pokušava da nađe svoj put u veoma rasistički nastrojenom gradu.

Pokušavajući da zadrži svoju reputaciju u pružanju kvalitetne njege i da istovremeno zarađuje, bolnica Nikerboker se trudi da privuče bogatu klijentelu, dok se bukvalno bori da ostane otvorena.

S Klajvom Ovenom (“Potomci”, HBO-ov “Hemingvej i Gelhorn”, kandidat za Oskara u filmu “Bliskost”) u glavnoj ulozi, režiju potpisuje Stiven Soderberg (“Neželjena dejstva”, dobitnik Oskara za “Putevi droge”, dobitnik Emi za HBO-ov “Moj život s Liberačijem”)

Pored Ovena, glumačku ekipu čine i Andre Holand (“42”), Džeremi Bob (“Vuk sa Vol Strita”), Džulijet Rajlens (“Franses Ha”), Iv Hjuson (“Sve smo rekli”), Majkl Andžarano (“Velika pljačka”), Kris Salivan (HBO-ovo “Normalno srce”), Kara Simor (“Obrazovanje”), Erik Džonson (“Panduri novajlije”), Dejvid Fiero (“Birdman”), Maja Kazan (“Franses Ha”), Grejndžer Hajns (“Linkoln”), Leon Adison Braun (“Još bolji bluz”) i Mat Fruer (“Maks Hedrum”).

Serija će biti emitovana na kanalu Cinemax svake subote u terminu od 22.00 časa.

Podsjećamo vas da je kanal Cinemax dostupan Open IPTV korisnicima u dodatnom Cinemax paketu po cijeni od 4 KM (bez PDV-a) mjesečno.

Osim najnovijih dostignuća iz HBO produkcije i svjetskih premijera, Open korisnicima je u okviru HBO paketa besplatno dostupna i HBO videoteka. Više informacija pronađite na www.mtel.ba

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info