7 kvaliteta žena koje ostvaruju odlične veze

0

Jeste li se kad zapitale kako neke žene imaju fantastične veze bez da se imalo trude? Pa, iskrene da budemo, nije u pitanju nikakva magija. Donosimo sedam kvaliteta žena koje imaju odlične veze, a dobra vijest je da uz malo znanja i truda i vi možete “razviti” te osobine.

One ne dozvoljavaju da ih definiše njihova prošlost


Dok god ste zabrinuti da biste mogli da ponovite “promašenu” vezu svojih poznanika ili roditelja ili da nećete ostvariti idealnu vezu koju su oni imali, nećete biti u stanju da kreirate svoju idealnu vezu. Bez obzira na strahove koje imate, radite na njihovom oslobađanju. Počnite tako što ćete priznati da oni postoje, a zatim se podsjetite da niste “osuđeni” na bilo kakvu određenu sudbinu. Vi upravljate svojim životom i vi imate moć da stvorite uspješnu vezu. Ukoliko shvatite da skrećete sa pravog puta, to možete ispraviti. Ako ste napravili greške u prošlosti iz njih možete mnogo naučiti.

One su autentične


Žene koje su u dubokoj, emotivnoj vezi ne plaše se da budu ono što jesu. One se ne boje da pokažu sve svoje strane, a samim tim i svom partneru “daju” dozvolu da uradi isto.

One su samopouzdane


Ako se oslanjate na partnera da će vas on “učiniti” samopouzdanijima, takav odnos će biti teško održati. Niko nije rekao da nikada ne trebate posumnjati u sebe (to je i nemoguće), ali sumnja u sebe ne smije biti vaš standardni položaj i osjećaj kao što ni posao vašeg partnera nije da od vas napravi osobu punu samopouzdanja.

One pokušavaju da inspirišu partnera, a ne da ga mijenjaju


Postoji suptilna razlika između želje da promijenite nekoga i želje da inspirišete nekoga da se promijeni. Razlika je u motivaciji: želja da promijenite nekoga odgovara samo vama. Želja da inspirišete nekoga da se promijeni zbog samog sebe odgovara vama oboma.

One mogu sebi dopustiti da budu ranjive


Kada smo ranjivi, dopuštamo drugoj osobi da nas “vidi” i da nam zaviri u dušu. To podstiče osjećaj povjerenja koji se ne može postići ni sa hiljadu riječi.

One nisu zlopamtilo


Biti zlopamtilo u osnovi znači da želite da se druga osoba nastavi osjećati krivom ili posramljenom što su izuzetno destruktivne emocije. Biti s nekim u vezi ko je u stanju grižnje savjesti ili emotivno posramljenom stanju nikada neće dovesti do trajne, uspješne ili iskrene veze između dvoje ljudi.

One omogućavaju svom partneru da bude stručnjak u nečemu


Ne postoji ništa toksičnije za vezu nego konstantno takmičenje ko je bolji u nečemu. Žene u odličnoj vezi jasno vide vrhunske kvalitete svog partnera i ne osjećaju potrebu za takmičenjem. Jedini način da vam bude drago zbog partnerove “snage” u određenim poljima jeste da budete svjesni i ponosni na svoje sopstvene snage.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info