6 načina da postanete nevjerovatno seksipilni

0

Želite li da znate najveću tajnu vašeg autentičnog seksipila? Vi ga određujete! Da, upravo tako. Ono što je vama privlačno i predivno, biće i drugima. S druge strane, kada se vi ne osjećate privlačnima tada nećete biti ni drugima. Iako nema ništa loše u želji da budete privlačni drugima – zapravo, to je sasvim normalna stvar – bitno je da razumijete da način na koji vi doživljavate samu sebe je i način na koji vas drugi doživljavaju.

Imajući to na umu, donosimo vam šest jednostavnih načina koji vam mogu pomoći da se povežete sa svojom privlačnom i seksipilnom stranom. Na taj način, osjećaćete se bolje u sopstvenoj koži, a samim tim ćete biti i neodoljivi drugima oko vas.

Obucite se – za sebe!


Budimo iskreni: veliki broj žena se oblači kako bi impresionirale druge ljude. Ipak, ovdje vrijedi sledeće pravilo: oblačite se zbog sebe! Nosite ono u čemu se osjećate sjajno i radite to što češće. To je i tajna zbog koje ćete biti privlačni i drugima.

Jedite polako i uživajte u hrani


Hrana je senzualno iskustvo – to znači da u njoj trebate uživati. Ukoliko uživate u cijelom “iskustvu” (boji, teksturi, mirisima i okusu) probudićete i sva druga čula kao i osjećaj srećnog života. Jedite polako i uživajte u svakom zalogaju!

Idite u šetnju!


Prošetajte, ali ne da biste stigli negdje već da biste osjetili kretanje svog tijela. Prilikom šetnje ćete osjetiti i senzualnost koja se budi i kreće kroz vaše tijelo. To se, opet, odražava i na vašu spoljašnost te vas čini privlačnijima.

Zavedite sebe stvaranjem romantičnog raspoloženja!


Veliki broj žena smatra da je svrha dobrog raspoloženja njegovo dijeljenje sa drugima. Naravno, to je zaista lijepo, ali ipak, da li ste ikada “stvorili” raspoloženje samo za sebe? Radite sve što je romantično, senzualno i opuštajuće, ali samo za sebe. Zapalite svijeće, pustite laganu muziku, uživajte u kupki ili u zdjeli sladoleda. Na taj način dobijate elan za životom, a to je veoma privlačno.

Plešite!


Ples vam pomaže da se osjećate prijatnije u svom tijelu. I, plešite sami. Kada to radite, slobodno se krećete, bez bojazni da bi neko mogao da “komentariše” vaše plesne korake. To je veoma oslobađajuće i pomaže vam da se osjećate prijatnije u svojoj koži.

Volite svoje tijelo!


Vaše tijelo je jedinstveno i to je nepobitna činjenica. Druga činjenica je da ga morate voljeti, ukoliko želite da ga i drugi vole. Što više volite svoje tijelo to ćete i više biti u stanju da prihvatite ljubav i pažnju drugih.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info