Šta vaš omiljeni modni dodatak govori o vama

0

Sigurno vam je poznato da horoskopski znak može puno reći o tome kakvi ste, zapravo, kao ličnost. Ali da li ste znale da i vaš omiljeni modni dodatak, takođe, mnogo govori o vama?

“Ogromne” torbe


Žene koje svuda nose svoju “Sport Bili” torbu spremne su na sve izazove. Vas jednostavno nikad ništa ne može iznenaditi. U društvu ste poznati kao neko ko ima rješenje za sve probleme.

Upečatljive naušnice


Ukoliko nosite neobične i upečatljive naušnice, vi ste osoba koja se ne boji da svijetu pokaže pravu sebe. Od klasičnog preko modernog ili retro stila, za vas jednostavno nema modnog izazova koji vi ne možete “iznijeti”. To je zapravo i jedna od karakteristika koju vaši prijatelji obožavaju kod vas.

“Mačije” naočale


Vi ste jako romantična osoba i cijeli svijet vam se ponekad čini poput bajke. Obožavate retro stil, jako ste ženstveni i glamurozni. Vaš moto je: “Živjela ženstvenost!”

Ogrlice u slojevima


Ako volite da nosite slojevite ogrlice, sigurno vodite računa da stalno budete u toku sa trenutnim dešavanjima u svijetu mode. Svjesni ste da put do besprijekornog izgleda zahtijeva planiranje do sitnih detalja. Jako ste elegantni i moderni, ali ne “trubite” o tome na sav glas. Vaš izgled pokazuje mnogo više od riječi.

“Rejbanke”


Vi obožavate klasični stil. Jednostavni ste i ne gubite vrijeme na nebitne stvari. Ormar vam je prepun garderobe koja nikada ne izlazi iz mode. Klasični stil nikad neće zastarjeti ukoliko ga promovišu žene poput vas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info