Šta vaša frizura govori o vama

0

Skoro svaka vaša karakteristika ili atribut daju blagi uvid u ono što zaista jeste. Nisu sve pretpostavke zasnovane na izgledu tačne, ali frizura zaista govori nešto o vama. Određene frizure nose i određeni tipovi žena. Dakle, vaša frizura govori mnogo više o vama nego što to i mislite. Saznajte i šta.

Prirodno kovrdžava kosa


Ako imate prirodno kovrdžavu kosu, vi ste najvjerovatnije žena koja nije komplikovana. Većina žena koje “nose” prirodno kovrdžavu kosu, bez ravnanja, ne pridaju prevelik značaj frizuri.

Daleko od toga da su neuredne već njima su prioriteti druge stvari: posao, kuća, porodica. Kovrdžava kosa dobro stoji većini žena i one su toga svjesne – dame koje imaju prirodno kovrdžavu kosu nisu opterećene stvarima koje ih se ne tiču.

Šiške po strani


Šiške prebačene u stranu prilično su trendi te su i suptilan način da od svakodnevne frizure napravite stil koji je svima privlačan. Ovu vrstu frizure obično nose žene koje su moderne, ali istovremeno motivisane i profesionalne.

Ova frizura može biti pogodna za posao, ali je funkcionalna i za ležernije varijante, kao što je kafa sa prijateljicama ili izlazak. Ona je odlika svestranih žena koje interesuje mnogo stvari.

Duga, isfenirana kosa


Dame koje imaju dugu i suptilno stepenastu frizuru obično su klasičan tip žene koja je puna samopouzdanja. Ova vrsta frizure naglašava crte lica te zahtijeva da imate mnogo samopouzdanja u svoj fizički izgled i ten.

Dame kojima je ovo omiljena frizura obično se ne boje da traže ono što žele. Često imaju ciljeve koje ostvaraju na ovaj ili onaj način. Istini za volju, na tom putu nisu beskrupulozne već veoma mudre i taktične.

Ekstremno duga kosa


Duga kosa obično označava da se plašite promjena ili da više preferirate tradicionalne stvari u životu. Ekstremno dugu kosu obično nose žene koje nemaju dovoljno samopouzdanja za kraću frizuru, jer se pribojavaju da će im ona previše “otkriti” lice (žene se često puta znaju skrivati iza svoje kose, bukvalno i figurativno).

Međutim, ovo ne znači da svim ženama sa dugom kosom nedostaje samopouzdanja, ali veoma veliki broj njih nije spreman da promijeni svoj izgled. Duga kosa može biti glamurozna i divna, ali takođe može značiti da nemate avanturistički duh.

Kratka pixie frizura


Ovu vrstu frizure uglavnom nose žene koje “pršte” samopouzdanjem. One imaju prilično visoko mišljenje o sebi, ali s potpunim pravom: one su vrijedne, ne boje se svakodnevnih izazova i spremne su da se uhvate ukoštac i sa najvećim životnim nedaćama. Imaju veoma istančan ukus za modu te ne propuštaju priliku da svima pokažu svoju inteligenciju.

Paž frizura


Klasična kratka frizura koju najčešće nose žene koje žele bezbjedniju alternativu pixie frizure. One su prilično samopouzdane, ali im u određenim situacijama manjka hrabrosti. Često se boje boriti za svoje mjesto pod suncem i u stanju su “kupiti” u sebi dosta negativnih stvari.

Ipak, sve do jednom – kada im dođe “žuta minuta”, u stanju su reći i stvari koje ne misle. Ipak, one znaju kada su pogriješile i ne libe se priznati greške. Po prirodi su dobrice, ali ne trpe ljudsku glupost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info