Srećan vam Međunarodni dan prijateljstva!

0

Odlukom Ujedinjenih nacija, 30. juli proglašen je Međunarodnim danom prijateljstva, i tada posebno treba da se sjetite svih ljudi koji vaš život čine potpunijim i boljim, porodice koju ste sami odabrali, vaših prijatelja.

Mi u kompaniji m:tel odlučili smo da slavljenju prijateljstva ne posvetimo samo jedan dan, već cijeli mjesec, pa će tako avgust biti m:tel mjesec prijateljstva.

Tim povodom pripremili smo različite aktivnosti, a najvažnija nosi naziv “Ispuni želju prijatelju”. Pozivamo vas sve da ispunite formular na blog.mtel.ba stranici od 1. avgusta, i prijavite najveću želju vašeg prijatelja koju ne možete sami da ispunite, a znate da bi mu uljepšala život. Pokažite svom najboljem prijatelju koliko dobro ga poznajte, pošaljite nam ispunjen formular sa njegovom najvećom željom na [email protected] i sačekajte 1. septembar da vidite da li će komisija sastavljena od predstavnika kompanije m:tel, odlučiti da ispuni baš vašu želju.

Poklonima tu nije kraj. Sve prijavljene želje biće objavljene na oficijelnoj Facebook stranici kompanije m:tel, a lajkovi će odlučiti koja će dva prijatelja čija želja bude izazvala najviše pažnje Facebook fanova, osvojiti vrijedan poklon koji obezbjeđuje kompanija m:tel za prijatelje. Sljedećih deset koji budu imali najviše lajkova osvojiće fenomenalnu m:tel Demofest konzervu sa jedinstvenom majicom i druge odlične poklone.

Mjesec prijateljstva putovaće u 10 gradova i opština širom BiH,  jer ćemo organizovati zanimljive aktivacije na trgovima u okviru kojih će prijatelji moći da testiraju međusobno poznavanje kroz zanimljivi upitnik, te da osvoje bedž Najbolji prijatelj. Pripremili smo i majicu prijateljstva koja će vas na originalnoj fotografiji povezati onako kako vas vaše prijateljstvo povezuje.

Pratite blog i Facebook stranicu za više informacija o datumima održavanja aktivacija, jer iznenađenja u mjesecu prijateljstva tek slijede.

I ne zaboravite, svaku želju je moguće ispuniti, važno je samo jako je željeti i dobro poznavati osobu koju zovete prijateljem.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info