6 iznenađujućih stvari koje niste znali o flertovanju

0

Flertovanje funkcioniše! Zapravo, istraživanja pokazuju da vještine flertovanja mogu biti važnije od izgleda, kada je riječ o privlačenju suprotnog pola. Ukoliko želite da savladate pravila ove “igre”, to možete početi već ovdje: saznajte iznenađujuće stvari o flertovanju.

 

  • Postoji pet vrsta flerta. Mislite da je flertovanje samo suptilan dodir rukom ili mig? Zapravo, postoji pet vrsta flerta: tradicionalni, fizički, iskreni, razigrani i pristojni. Dok 25% svih flertova spada u kategoriju razigranih, 30% njih ima za cilj da iskreno privuče partnera.
  • Kontakt očima može vas učiniti privlačnijima. To je glavni signal koji pokazuje da ste zainteresovani, a može vas i učiniti privlačnijima. Istraživanja pokazuju da kontakt očima sa strancem dvije minute može izazvati prave ljubavne varnice .
  • Vaš glas vas odaje. Žene imaju tendenciju da pričaju razgovjetno i brzo kada su zainteresovane, a nezgrapno kada su manje oduševljene.

  • Za muškarce, godine nisu problem. Kada je u pitanju flertovanje “iz zabave”, 83% muškaraca tvrdi da im nije bitno da li je žena starija ili mlađa od njih.
  • Izigravanje “dame koja se teško osvaja” zaista funkcioniše. Da, istina je, a to potvrđuju i istraživanja. Stvaranje dojma da ste “blago koje se tesko stiče”, dok istovremeno zadržavate interes, dobitna je karta. Ljudi žele ono što ne mogu imati.
  • Moć crvene boje je stvarna. Bez obzira da li je to crveni karmin ili haljina, ova boja će učiniti da svi pogledi budu “upereni” u vas. Istraživanja pokazuju da “efekat crvene haljine” ne samo da pomaže u dobijanju pažnje već i da ženu čini seksualno otvorenijom (što može biti, a i ne mora, ono što vi želite, ali je definitivno nešto što treba imati na umu).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info