Najbolji šorc za vaš oblik tijela

0

Šorcevi su totalno in i ovog ljeta. Šorc može biti potpuno jednostavan ili totalno otkačen. Jedino je važno da prepoznate koji model odgovara vašem obliku tijela, a sledeći savjeti će vam pomoći u tome.

Za dame sa oblinama

Za dame sa oblinama savršen je izbor šorca koji obrazuje “A” liniju, sa dubokim strukom koji će vizuelno stanjiti vaš struk. Izaberite šarene printove koje možete iskombinovati sa jednobojnom majicom i sandalama iste boje.

 

Za mršavice

Ako imate uzak struk i sitniju građu, za vas su idealni šorcevi koji vizuelno šire struk i bokove. To su plisirani šorcevi sa improvizovanim kaišem. Takođe, vama odgovaraju šorcevi sa podvrnutim nogavicama, jer će noge izgledati masivnije.

 

Za djevojke sa atletskom građom

Djevojke koje imaju atletski ili dječački oblik tijela zapravo su prave srećnice. One mogu da nose sve oblike šorceva. Pa zašto onda ne biste izabrale neki ultra kratki sa totalno “otkačenim” printom? U svakom slučaju, koji god da odaberete, ne možete pogriješiti.

 

Za visoke dame

Najbolji izbor za visoke i vitke djevojke su bermude. Možete se poigravati dužinom, ali vam najbolje odgovara ona do koljena. Iskombinujte ih sa super jaknicom, niskim štiklama i sa par modnih dodataka i spremni ste za svaku priliku.

 

Za sitnu građu

Kako da vizuelno izgledate viši? Potpuno jednostavno! Obucite šorc sa visokim strukom i vertikalnim linijama. Iskombinujte sa ultra kratkom majicom i spremni ste za “akciju”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info