m:tel – tradicija podrške mladima

0

Afirmacijom sporta, m:tel nastoji ukazati na pozitivne vrijednosti kojim se obogaćuje život mladih.

Košarkaški kamp „Dejan Bodiroga“ u Trebinju i ove godine, po deveti put, okuplja mlade košarkaške talente iz svih krajeva svijeta. Kompanija m:tel tradicionalno podržava održavanje ovog kampa, shvatajući važnost promocije i podrške sporta i sportskog duha među mladim ljudima, kao i neprocjenljivo iskustvo druženja i sklapanja međusobnih prijateljstava vršnjaka iz cijelog svijeta.

Kamp okuplja mlade talente uzrasta od 10 do 18 godina, a za prethodnih osam sezona kroz njega je prošlo više od 2.500 učesnika iz oko 25 zemalja svijeta, sa svih svjetskih kontinenata.

Ovogodišnji kamp organizovan je u tri smjene, a ovo vrijedno iskustvo podijeliće 350 djece iz 21 zemlje svijeta, koji su spremni da vrijedno treniraju košarku, takmiče se protiv svojih vršnjaka, da se druže i sklapaju nova prijateljstva i obogaćuju svoje košarkaško, ali i životno iskustvo.

Svake godine, u okviru kampa, mladi su imali priliku da se druže i sa poznatim prijateljima i gostima iz svijeta sporta, koji su im prenosili iskustva iz svog igračkog i trenerskog života koje su sticali na svim svjetskim meridijanima, osvajajući svjetske i kontinentalne titule, kako u klupskim tako i u reprezentativnim takmičenjima. Ove godine, prvu smjenu kampa su posjetili Dejan Bodiroga, Dragan Tarlać, bivši evropski i svjetski šampion i NBA igrač, i Predrag Drobnjak, takođe bivši evropski i svjetski prvak.

Kamp je otvoren do 23. jula 2014. godine.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info