Šta boja laka koju nosite govori o vašoj ličnosti

0

Privrženost žene određenoj boji laka može dosta reći o njenoj ličnosti. Bez obzira da li najčešće nosite vatrenu crvenu boju ili blage pastele, istraživanja pokazuju da upravo ta boja može okarakterisati vašu narav. U koju kategoriju spadate?

Ako je tvoj najčešći izbor crni lak, ti si…


Crni lak može biti izuzetno chic. Većina žena koje ga nose su kreativni tipovi širokih shvatanja, a i pomalo su buntovne u duši. Za nošenje ovog laka je potrebno dosta samopouzdanja, a većini žena koje ga nose on je zaštitni znak.

Ako najčešće nosiš neonske boje, ti si…


Jarke boje su, definitivno, energične, razigrane i živopisne. Žene koje ih nose pune su života i ne boje se svakodnevnih izazova. One su uvijek optimistične i konstanto će i iz najgorih situacija izvući samo ono najbolje.

Ukoliko najčešće nosiš nježne pastelne boje, ti si…


Nježne boje poput blijedo ružičaste, boje breskve i prijatne bež najčešći su izbor opuštenih žena. One se ne nerviraju mnogo, a čak i kada imaju potrebe za tim, one znaju da ih to, najčešće, neće nigdje dovesti.

Ako najčešće nosiš narandžasti lak, ti si…


Nijanse koje označavaju hrabrost i impulsivnost su narandžasta, neprozirna plava i metalik zelena. Žene koje ih najčešće nose ne boje se boriti za svoja prava, čak i kada nisu u pravu, ali su i dosta impulsivne, skoro u svim situacijama.

Ukoliko je tvoj najčešći izbor bogata boja vina, ti si…


Boja vina se može okarakterisati i kao moderna klasika. Žene koje ga najčešće biraju vole da su privlačne iznad svega, a flert im je jedan od najomiljenijih hobija.

Ako najčešće biraš bijelu boju laka, ti si…


On je uvijek svjež i chic. Žene koje ga najčešće nose ne žele da odrastu i vjeruju u ono najbolje u ljudima. Neiskvarene su i prave su curice u duši.

Ako je tvoj najčešći izbor vatrena nijansa crvene boje, ti si…


Ne, to ne znači da si “nadžak-baba” već da ne trpiš nepravdu! Uvijek si spremna odbraniti i sebe i druge, a ono što te najčešće ljuti su ljudska glupost i, generalno, osobe koje nemaju svoje “ja”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info