Plaža: Izgledajte savršeno od glave do pete

0

Stil za plažu mnogo je više od peškira i papuča! Donosimo par primjera kako da kupaći kostim kombinujete da drugim komadima garderobe – na plaži, pored bazena ili u plažnom baru.

Inspiracija ’60-ih


Crno-bijela kombinacija klasična je opcija za plažu, a ovaj moderni kupaći kostim sa geometrijskim uzorcima odlično ide uz ljetnu haljinu neonskih boja.

Kao kratka majica


Kupaći kostim koji podsjeća na najpopularniji odjevni predmet ovog ljeta, kratku majicu, jedan je od najlakših načina da kreirate dvonamjensku odjevnu kombinaciju. Kombinujte ga sa širokim šorcem i ljetnim cipelicama sa kaišićima.

Cvjetna zabava


Ponekad je za zabavu pored bazena ili na plaži potrebno nositi i nešto što i nije omiljeni dvodijelni kostim – ljetna haljina i sandale na platformu odličan su izbor. Naravno, kupaći kostim sa cvjetnim dezenom je neizostavan.

Sportska inspiracija


Sportski kupaći kostim najbolje je kombinovati sa laganim patikama i kratkim tregericama. Apsolutno odlična kombinacija!

Životinjski print


Ovakav kupaći kostim će se izdvajati sam po sebi. Napravite pauzu od ležanja na pijesku te “navucite” crnu, dugu suknju i ravne sandale i zaputite se u obližnji bar. Živjeli!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info