5 očiglednih znakova da muškarac flertuje s vama

0

Jeste li se ikada zapitali da li taj fini momak flertuje s vama? Postoji nekoliko dokazanih načina koji pokazuju da li je muškarac zainteresovan za vas. Iako je ponekad teško čitati govor tijela, to je ipak moguće, ako znate gdje da počnete. Donosimo pet načina na koje muškarci nesvjesno, ali i svjesno, daju ženi do znanja da su zainteresovani za nju.

Divan osmijeh


Divan osmijeh je dobar znak, a kada je riječ o flertovanju, to je jedan od najsigurnijih znakova da je muškarac zainteresovan za vas. Ukoliko primijetite da vam se smiješi, postoji dobra šansa da mu se sviđate i da želi da vam priđe. Ukoliko je stidljiv, ohrabrite ga da vam priđe. Nasmiješite mu se i nemojte izigravati ženu koju je teško osvojiti. Naravno, samo u slučaju ako vam se dotični sviđa.

Kontakt očima


Na ovaj znak svakako vrijedi obratiti pažnju. U zavisnosti od toga koliko dugo muškarac održava kontakt očima, možete saznati da li mu se sviđate ili ne. Ako održava kontakt s vama duže nego što bi to uradio neko u prosjeku, to može biti znak da je zainteresovan.

Ruka na kukovima


Ukoliko on stoji sa rukama na kukovima, mogao bi biti zainteresovan za vas. Na ovaj način on pokušava da vam pokaže da ima samopouzdanja i da je pravi “mačo” muškarac.

Dodir


Dodir zaista mnogo znači. Ukoliko te on dodirne tokom razgovora, to je siguran znak da je zainteresovan. Ali, kada te on slučajno dodirne, to je sasvim druga priča. To znači da pokušava da ti privuče pažnju i da će pokušati da nađe bilo kakav izgovor da bi započeo konverzaciju s tobom. Veliki broj žena ignoriše ovaj znak. Ukoliko vam se muškarac sviđa, ovaj znak nemojte ignorisati.

Pomijeranje glave


Način na koji muškarac “pomijera” glavu može, takođe, biti i znak da li mu se sviđate ili ne. Ukoliko naginje glavu prema vama, to znači da pažljivo sluša svaku riječ koju kažete. To znači i da on zaista ima sluha za ono što želite reći i da mu je veoma zanimljivo pričati s vama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info