Šta muškarci zapravo očekuju od veze

0

Kada čitamo članke o ljubavi i vezama, uvijek možemo saznati šta žene žele kada su u vezi. Ali, da li znate šta muškarci u stvari očekuju od nje? Ako ne znate ili niste baš najsigurniji, sljedećih par stvari će vam “otvoriti oči”.

 

Da bude vaš heroj

Oni ne žele da budu vaš Klark Kent, oni žele da budu vaš Supermen. On želi da bude tu za vas šta god da vam treba. On želi da vas nosi u rukama i pokaže vam cijeli svijet. Uostalom, on želi da se tako osjećate i da znate da bi on sve na svijetu uradio za vas. A vi mu morate ostaviti prostora da se brine za vas. Zaboravite na jednakost polova, dozvolite vašem muškarcu da vam uljepša život i pokaže koliko vas voli.

 

Da ga volite baš onakvog kakav i jeste

Muškarcima treba da znaju da ćete ih voljeti i kada ne operu suđe, kada ne spuste dasku na wc školjki ili kada zaborave da urade nešto iako ste im deset puta “podvukli”. U svakom zrelom muškarcu “čuči” dječak koji s vremena na vrijeme “ispliva”. Žene moraju biti jake i uporne ako žele da od dječaka naprave jakog muškarca koji će ih pratiti kroz život.

 

Da ne krijete svoje emocije

Žene često nemaju hrabrosti da muškarcima kažu kako se osjećaju. Plaše se odbacivanja, misle da je prerano ili možda sasvim nešto treće. Ali muškarci su zapravo veoma jednostavni i oni očekuju da im otvoreno kažete sve što vam je na duši. Ako emocije držite samo za sebe često se desi da izgradite “zid” između partnera i vas koji je kasnije veoma teško “srušiti”. Budite iskreni prema partneru i on će vam to dvostruko vratiti.

 

Da razgovarate sa njim

Nemoguće je da veza opstane ako ne postoji komunikacija između partnera. Muškarcima je potrebno da im otvoreno kažete šta želite. Oni ne znaju ili ne žele da čitaju između redova. Budite direktni i recite šta hoćete. Vaš partner će vam biti zahvalan i zasigurno će uraditi sve kako bi vas usrećio.

 

Da se “oznojite” sa njim

Muškarcima je jako seksi kada žena drži do sebe i kroz znoj jača svoje tijelo, ali i um. To su trenuci kada ste potpuno prirodni, jednostavni i više “ogoljeni” nego kada ste bez odjeće. A to privlači vašeg partnera i daje mu snage da i on “radi” na sebi. Zajednički trening će vas zbližiti, ali i ojačati vašu vezu.

 

Da imate “svoje” živote

Oni vas vole najviše na svijetu, ali isto tako vole i svoje prijatelje. Idealno bi bilo kada bi oboje imali svoj svijet izvan tog vašeg, zajedničkog. Partneri moraju imati određenu slobodu, ali naravno, sve u granicama normale. Na taj način oboje ćete biti srećni i zadovoljni, a i vaša veza će savršeno funkcionisati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info