Ljetni trend za vaš dom: Vesele pruge

0

Vaš ormar je prepun “prugaste” garderobe, jer su pruge iz godine u godinu i dalje in. Pa, zašto ih onda ne biste iskoristili i na drugi način?

One su najbolji i najefikasniji način da donesete ljeto i more u svoj dom. Nije važno koje su boje niti da li su vertikalne ili horizontalne – pruge će u vaš dom uvijek unijeti svježinu i pozitivnu energiju.

Zavjesa za tuš / kadu


“Razveselite” svoje kupatilo veselim zavjesama na pruge. Odaberite zeleno-bijelu kombinaciju kako bi unijeli svježinu i kupatilu podarili moderan izgled.

Korpa za veš

Neutralne zidove i pločice u kupatilu ćete “razbiti” tako što ćete ubaciti prugastu korpu za veš. Odlučite se za tamnoplave i bijele pruge koje će vas uvijek razveseliti i podsjetiti na more.

Staza


Ako u svoj dom ubacite malu stazu sa umirujućim rozim i sivim prugama te par morskih detalja sigurno ćete se osjećati kao da ste u nekoj kući na plaži.

Prekrivač


Šareni prekrivač u meksičkom stilu zasigurno će donijeti pozitivnu energiju u vašu sobu. Takođe, možete ga ponijeti i kada krenete na piknik u prirodu.

Zavjese


Lagane i providne, ove zavjese kao da su napravljene da se igraju sa vjetrom na otvorenom prozoru.

Stolnjak

Stolnjakom veselih boja prekrijte sto na koji ćete poslužiti ukusnu hranu koju ste spremili za vaše ukućane.

Tanjiri


Zar ovo nisu najveseliji tanjiri koje ste ikada vidjeli? Zasigurno će i vaši ukućani uživati u hrani koju im na njima poslužite.

Jastuk


Šareni jastuci unijeće vedrinu i podići raspoloženje u svakom domu. Takođe će ukrasiti vaš namještaj, a prostoriji dati novi sjaj.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info