m:tel i Miligram – prijatelji svih nas: Veliki koncerti u Banjaluci, Zenici i Beogradu kao gest humanosti

0

Kompanija m:tel s ponosom najavljuje koncert benda Miligram koji će biti održan u petak 27. juna ove godine, sa početkom u 20.00 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci. Cijena karte je 5 KM, a sav prihod od ulaznica biće usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć porodicama ugroženim u poplavama.

“Mi smo morali da odreagujemo i damo ono što mi možemo, a to je muzika. Iskoristiću ovu priliku da pozovem sve naše fanove, ali i one koji će poslije ovog koncerta to tek postati, da dođu na koncert i kupovinom karte pomognu svojim sunarodnicima. A mi obećavamo odličnu višečasovnu zabavu”, istakao je frontmen benda, Aleksandar Milić Mili.

10390137_10152483308329467_8027806810914967201_n

Kompanija m:tel ovim sponzorstvom još jednom je pokazala da je uvijek tu da pomogne događaje koji kao cilj imaju humanost i nesebično dijeljenje sa onima kojima je prijateljska pomoć potrebna.

“Kompanija m:tel prijatelj je Miligrama od prvog albuma. Dosadašnje brojne sjajne svirke, redovno su ocijenjene kao najbolja zabava, a sada prvi put imamo veliki koncert čiji je krajnji cilj humanost. Nadamo se da će koncert biti posjećen, i da ćemo i na ovaj način pomoći stanovništvu pogođenom poplavama”, istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor m:tel-a za marketing i prodaju.

Karte za ovaj koncert mogu da se kupe ispred Boske.

Mnogobrojni hitovi sa posljednjeg, ali i prethodnih albuma, obećavaju odličnu zabavu koju će začiniti činjenica da dolaskom na koncert činimo dobro djelo.

Osim koncerta u Banjaluci, članovi benda Miligram uložiće svoju popularnost i muziku da pomognu i ugroženima u Federaciji BiH i Srbiji, koncertima u Zenici i Beogradu.

 

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info