Mercator slavi 1. rođendan supermarketa Starčevica 2

0

Kompanija Mercator BL, u subotu, 14. juna, obilježava prvu godinu uspješnog poslovanja najmlađeg banjalučkog Mercatora, supermarketa Starčevica 2. Prvi rođendan biće obilježen uz brojne pogodnosti i iznenađenja za kupce, kao što su atraktivna akcijska ponuda sa popustima i do 40 %, trostruki bodovi na Pika kartici i gratis kupovina za svakog 50. kupca.

Mercator supermarket Starčevica 2 je tokom protekle godine nastojao obezbijediti najbolju uslugu, povoljne cijene i asortiman proizvoda koji je u skladu sa željama i potrebama svojih kupaca redovno prilagođavao i proširivao. Kupci su prepoznali ove napore Mercatora i ukazali mu povjerenje, što je rezultiralo konstantnim povećanjem broja kupovina i korisnika Mercatorove kartice lojalnosti, Pika.

Kako bi svojim kupcima i komšijama zahvalio na ukazanom povjerenju tokom prve godine poslovanja, Mercator supermarket Starčevica 2 će pripremiti rođendansku proslavu uz brojne pogodnosti, degustacije i promocije. Slavljeničku atmosferu posebno će dočarati rođendanska Mercator torta koju će osoblje supermarketa Starčevica 2 podijeliti sa svojim kupcima i posjetiocima, u subotu u 12 časova.

Mercator supermarket Starčevica 2, nalazi se u ul. Dr Vojislava Đede Kecmanovića 2d. Radno vrijeme marketa je od 7.30 do 22h, a nedjeljom od 8 do16h.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info