4 načina da šemu za jednu noć pretvorite u pravu vezu

0

Šema za jednu noć i nije neka nepoznanica ili tabu. Međutim, šta uraditi kada želite više od toga? Donosimo par savjeta koji vam mogu pomoći da šemu za jednu noć pretvorite u vezu.

 

Humor

Jedinstvena stvar koja je cijenjena od strane svakog muškarca. Dakle, ako ga “koristite”, možete mnogo postići. Zbijajte šale o tome kako ste se upoznali. Ukoliko se panično krećete govoreći kako ste napravili užasnu grešku, to će ga navesti da pomisli da ste histerični i nezreli. A to nije nimali privlačno niti šarmantno.

 

Komunikacija

Komunikacija je ključ svake veze. Dakle, ukoliko se zaljubljujete u nekoga s kim ste imali šemu za jednu noć, a želite mnogo više od toga, jednostavno pokušajte da komunicirate s njim kako biste vidjeli šta će se dogoditi. Možete ga nazvati da mu kažete kako vam je bilo super i da vam je on često u mislima. Ukoliko ste malo hrabriji, možete ga pozvati da izađete na piće. A ako odbije? Pa šta?!? Barem ste pokušali.

 

Samopouzdanje

Za “pretvaranje” šeme za jednu noć u pravu bezu potrebni su hrabrost i samopouzdanje. Drugim riječima, ako imate vjere u sebe i svoj uticaj, uradili ste pola posla. Uvijek imajte na umu da biste mogli i “podbaciti”, što znači da ne trebate biti razočarani. Situacija je u vašim rukama – da li želite da sve ostane na šemi za jednu noć ili želite nešto više. Ali, zapamtite, potrebno je biti hrabar i odlučan kako bi se nešto uradilo.

 

Novi početak

Svaki početak je odličan, a novi je fantastičan. Ako se oboje slažete, možete probati da neke stvari uradite skupa, a koje ne uključuju seks. Možete otići u bioskop, na večeru ili, jednostavno, u šetnju. Poenta nije u mjestu već u komunikaciji koja neće uključivati priču o seksu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info