5 novih načina da nosite teksas ovog ljeta

0

Možda mislite da je garderoba od teksasa više rezervisana za jesenju ili zimsku sezonu, ali kada vidite sljedeće trendove, razmislićete o toj teoriji još jednom. Od poslovnog do opuštenog, evo kako možete nositi teksas skoro svakog dana ovog ljeta.

 

Tregerice

Stare dobre tregerice, koje ste vjerovatno nosili dok ste išli u srednju školu, ponovo su in. Možete ih kombinovati sa kraćom majicom i papučama, u opuštenim varijantama, ali nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa klasičnom bijelom košuljom i štiklama – idealna kombinacija za formalnije varijante.

 

Boyfriend jeans

Odlične, jer su široke – baš ono što je i poželjno u vrelim, ljetnim danima. Najbolje ih je nositi u neformalnim varijantama – dakle, nakon posla ili tokom vikenda.

 

Kratki topić

Kratke majice su hit i ove sezone pa zašto ih onda ne isprobati u tkanini koju volite? Kratki topić od teksasa možete kombinovati sa suknjom visokog struka i štiklama ili sandalama.

 

Suknja za posao

Ukoliko kodeks oblačenja firme dopušta garderobu od teksasa, suknju od teksasa kombinujte sa klasičnom bijelom košuljom ili bluzom. Takođe, najbolje je da birate modele čija dužina seže do i preko koljena.

 

Teksas jakna

To se dešava svakog ljeta – 20 stepeni vani, a unutra je hladno! Utoplite se na moderan način pomoću teksas jakne u motociklističkom stilu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info